Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha túl megfonto...

Mit csináljak, ha túl megfontolt vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig mindent átgondolok,hogy mi lesz a következmény stb. Tudom,hogy ez jobb,mintha semmire sem figyelnék vagy akármi,de néha zavar,hogy nem tudok lazább,spontánabb lenni. Lehet ezen változtatni? Főleg hogy 17/L .. Köszi:)
2009. jún. 28. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne zavarjon! Biztos a szüleid is örülnek neki, hogy ilyen vagy.

Különben nem hiszem, hogy akarattal, vagy bárhogy tudnál ezen változtatni. De szerintem nem is kell.

34/N

2009. jún. 28. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is nagyon megfontolt vagyok, és mindent átrágok 100x.De jobb h ilyen vagyok,mintha mindenben benne lennék...
2009. jún. 28. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne bánd!Sztem ez inkább jó mint rossz.

Ja és lazább nem attól leszel, ha nem gondolkozol, hanem inkább attól, ha belemész olyan dolgokba , amikbe van egy kis kockázat.

2009. jún. 28. 23:13
 4/8 A kérdező kommentje:
A lazábbat úgy értettem,hogy nem vegyek mindent annyira komolyan stb:S Minden hülyeséget végiggondolok,szerintem sokat rágódom a dolgokon,és már ez zavar.
2009. jún. 28. 23:20
 5/8 A kérdező kommentje:
ne vegyek* bocsi
2009. jún. 28. 23:20
 6/8 anonim ***** válasza:

én is ez vagyok és engem is zavar. főleg mikor látom, milyen lazán élnek körülöttem az emberek...

én ugy javitom magam, h kifejezetten ilyen emberekkel (is) töltök idöt. ha vmilyen akarsz lenni, mindig kell, h melletted legyen a példa. igy látom, mit hogy kezelnek, mire hogy reagálnak...és vmi azért átragad..

teljesen nem tudunk megváltozni -bár semmi sem kizárt!!- de már a pici is haladás :)

2009. júl. 4. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok,és engem is nagyon zavar,és ezért néha nem fogadok el meghívásokat,stb. mert mindíg elgondolkozom hogy mi rossz történhet,és nagyon nehezen vállalok kockázatot,de az elöttem szólónak igaza van,én is megpróbálok ugymond "szabadabb" emberekkel is időt tölteni, még ha nem is élvezem annyira,tapasztalatot azt lehet így szerezni.=)
2009. júl. 6. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:
ne vedd túl komolyan ezt a kérdést. =)
2009. aug. 23. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!