Egy 172 cm férfi alacsonynak számít?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 14:51
1/8 anonim válasza:
Egy picit az átlag alatt van:) De van akinek pont ez tetszik:) pl.: nekem:P
4/8 anonim válasza:
Nekem igen, de amúgy nem igazán.
Egy 175 cm-es lány.
5/8 anonim válasza:
Attól függ. Itthon még belefér a normálisba, a skandinávoknál egyértelműen alacsony, a japánok között magas.
A legtöbb nő alacsonyabb vagy ekkora, szóval ebben az értelemben nincs gond.
Én 192 vagyok és sok szép nő van aki túl kicsi hozzám.
6/8 anonim válasza:
Remélem nem, mert alig vagyok magasabb :P
7/8 anonim válasza:
Igen alacsonynak számít sajnos( én is ekkora vagyok), kb 4-5 cm-el van az átlag alatt. A nőknél sokkal kevesebb esélyed lesz, hisz majdnem mind a 180 cm+-os férfiakra hajt, még az alacsonyak nagy része is. Jóképűséggel és pénzzel tudsz ezen kompenzálni, de így is csak kevés nőnél lesz esélyed. Várom a leoltásokat, előre is köszönöm.
8/8 anonim válasza:
12:52 sajnos igazad van,az összes mai zsiráfokra és égimeszelőkre hajt mondom ezt 180+os ként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!