Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha nők neveltek, elkényeztette...

Ha nők neveltek, elkényeztettek fiú létemre, hogyan lehetek férfi?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Bővebben?
2012. máj. 7. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne legyél muja.
2012. máj. 7. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
A nőkkel ellentétben reagálj a feltett kérdésedre írt válaszokra.
2012. máj. 7. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:
sportolj igyál kocsmázz legyél normális férfiakkal ha éhes vagy ne rohanj haza enni ha koszos vagy ne zuhanyozz le rögtön csavarogj sokat és igyál
2012. máj. 8. 17:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát az van, hogy egy frankó férfimintát nem láttam, akinek van jelleme, erős és tud nőzni. Az elkényeztetés meg, hogy nők között nőttem föl, akik gyávák voltak, tiszteletre, erős jellemre nem tanítottak.
2012. máj. 9. 02:36
 6/6 anonim válasza:
Ismerős, nekem apám ilyen. Ez kicsit rányomta a bélyegét az egész családra, és az én jellemre is. Én próbálok férfi mintákat keresni folyamtosan, bár én még dolgozom rajta bőven :) Szóval tuti tanács nincs, de az mindenképp fontos hogy próbáld megtalálni az egyensúlyt a között, ami valóban te vagy és amit a társadalom elvár tőled mint férfi...
2012. aug. 1. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!