Mi az az önismeret?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 08:54
1/3 anonim válasza:
Szerintem igen kevesen rendelkeznek ezzel a képességgel.Azt jelenti,hogy ismerem saját magamat,megtudom reálisan ítélni a cselekedeteimet,nem másokban keresem a hibát,hanem megvizsgálom,hogy én nem vagyok-e vétkes.stb.
2/3 anonim válasza:
Igen,kábé ezt jelenti,meg hogyha pl. van egy helyzet,akkor tudod,hogy hogy kellene cselekedned,de azt is,hogy a szíved szerint mit tennél.
3/3 anonim válasza:
Kiiandulópontja az úgynevezett vezérlő értékeid, szerepeid, küldetésed feltárása, hogy ezzel a kellő önismerettel dönteni tudj adott helyzetekben, tudd, hogy mi miért zavar téged. Az okosok szerint a vezérlő értékeink megismerése adnak választ a konfliktushelyzeteinkre is. Ajánlom a figyelmedbe a következő oldalt, épp onnan jövök, a vezérlő értékekre kerestem rá, ott nagyon szépen megfogalmazódik, mi köze a két dolognsk egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!