Az para h ha ki akarom probálni h milyen lehet pelust viselni?
Figyelt kérdés
de csak éjszaka meg benne is aludni nemtudom miért de még nemprobáltam de ki fogom2012. máj. 19. 21:10
1/5 anonim válasza:
Semmi para! Én elmúltam 18, de még mindig szopok.
2/5 A kérdező kommentje:
és azt véletlenül nem tudod h hol lehet nagyobb méretben beszerezni h a szüleim ne tudják meg? :)
2012. máj. 19. 21:15
3/5 anonim válasza:
készült műsor olyan lányról aki mindig hordta, szóval nem egyedi jelenség
de azért nem árt titokban tartanod, ha nem akarod hogy károd származzon belőle. vagy ha felvállalod akkor fel kell készülnöd az emberekre.
szerintem ha bemész akármiylen boltba vagy kifejezetten bébiboltba akkor megmodnod hogy van egy elhízott öcséd, vagy viszonteladó vagy, és veszel egy nagyobb tételt
mondjuk szerintem kamu, vagyis elég nagy fenntartásaim vannak ilyenekkel kapcsolatban, de nem nehéz elhinnem, hogy vannak ilyen emberek, ha egy japán srác 25 guminővel éli az életét...
4/5 A kérdező kommentje:
akk jo megnyugodtam egy kicsit és köszönöm. és mondom nemtudom miért de pelusban akarok aludni :)
2012. máj. 20. 16:09
5/5 anonim válasza:
"pelusos csaj" meg "japán srác 25 guminővel éli az életét" persze hogy vannak ilyen emberek úgy hívják őket hogy elmebetegek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!