Kiszeretném próbálni a drogokat és az alkoholt. Meg a cigarettát. Az osztálytársaim mind nyomatják 1000-el ezeket szeretnék olyan lenni mint ők. Mindig hülyülnek meg 1 csomó jó meg vicces dolgot csinálnak. (? )
én meg csak nézek ki a fejemből. ülök gubbasztok és kezdem unni a monoton és egyhangú életemet.
szerintetek?
20f
1. vagyok.Persze próbáld ki a cigit, meg az alkoholt, ha még nem tetted, és nagyon akarod, abból még nem lesz gond, de maradj meg az ésszerű keretek között.
Az ember nem attól érzi jól magát egy buliban,mert be van csiccsentve, vagy éppen segg részeg.Vagyis, ha csak ettől tudja magát jól érezni az régen rossz...
Előbb nem ártana egy pszichológus...
20 éves vagy, és ezt komolyan gondolod? Ha ez nem egy kamu kérdés, akkor légyszíves ne tedd, az lebegjen a szemed előtt, hogy TE VAGY A NORMÁLIS, és nem azok a barom osztálytársaid. És a lényeg, hogy még nagyon sok normális ember van a világon, nem csak olyan, aki iszik, drogozik, cigarettázik, és erre még büszke is.
Szerintem cigizni ne cigizz nem éri meg. Szinte senki sem azért cigizik mert jól esik neki hanem mert rá van szokva, tök fölösleges kockáztatni. Ahogy a szintetikus kábítószereket sem javaslok, ha fogékony vagy a függőségre csúnyán megborulhatsz.
Inni igyál nyugodtan, viszont ne vedelj annyit mint a többiek mert ők már hozzászoktak, te meg nagyon csúnyán fogsz járni. A társasági életed ne azzal alapozd meg hogy összerókázod magad. Füvezni is nyugodtan füvezhetsz, fizikai elvonásoktól nem kell tartanod. Lelkileg rákattanhatsz, ez szintén a személyiségedtől függ de tönkre nem fog tenni.
unom már azt, hogy csak ülök és ülök 1 nyomorult padban és semmi életélményem nincs.
már eldöntöttem, h kipróbálok pár dolgot.......de persze megtartom a határt.
te idióta
a drogban nincs határ
csináld,aztán agyatlan zombi lesz belőled hamar
inni lehet néha mértékkel,meg cigizni is,de a drogra mondj nemet
de nem kell birkának lenned és követni a hülye agyatlan idiótákat
pont azért drogoznak ők is, mert egyébként unják a monoton és egyhangú életüket, és csak néznek ki a fejükből.
szóval ha olyan az életed, ugyan miért ne?
én is azt tenném ugyanabban a helyzetben.
különben, kik vagyunk mi, hogy ítélkezzünk? egy rakás loser aki este 10kor netes fórumozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!