Kiszeretném próbálni a drogokat és az alkoholt. Meg a cigarettát. Az osztálytársaim mind nyomatják 1000-el ezeket szeretnék olyan lenni mint ők. Mindig hülyülnek meg 1 csomó jó meg vicces dolgot csinálnak. (? )
Figyelt kérdés
én meg csak nézek ki a fejemből. ülök gubbasztok és kezdem unni a monoton és egyhangú életemet.
szerintetek?
20f
2011. nov. 17. 19:23
11/12 anonim válasza:
Jó probálj ki mindtent de tudd hogy hol a határ!
Nekem egy ismerősöm meghalt tuladagolásban,egyet részegen ütte el a vonat,valakimet csukták már le azért mert részegen ütött el valakit,és volt rehabos ismerősöm is aki még mindig szenved a gyógyszerek miatt.
Én is már kipróbáltam sok mindent és már csak mérsékelt ivászattal tudok jókat bulizni...A többitől meg hiába éreztem magam pillanatnyilag jól ha egyszerűen szétszedett belülről nem is beszélve a mellékhatásokról...
12/12 anonim válasza:
Jól van próbálj ki mindent,ha te ezt akarod.De akkor drogból speed-et vegyél,és kapcsolj be zenét pl:dj Blendet.És várjunk csak,még nem ittál alkoholt?szerintem jégert vegyél meg valami vodkát és természetesen sört.De cigi helyett inkább vízipipázz az sokkal jobb.De inkább jobb ha nem drogozol inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!