Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kiszeretném próbálni a drogoka...

Kiszeretném próbálni a drogokat és az alkoholt. Meg a cigarettát. Az osztálytársaim mind nyomatják 1000-el ezeket szeretnék olyan lenni mint ők. Mindig hülyülnek meg 1 csomó jó meg vicces dolgot csinálnak. (? )

Figyelt kérdés

én meg csak nézek ki a fejemből. ülök gubbasztok és kezdem unni a monoton és egyhangú életemet.

szerintetek?

20f

2011. nov. 17. 19:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jó probálj ki mindtent de tudd hogy hol a határ!

Nekem egy ismerősöm meghalt tuladagolásban,egyet részegen ütte el a vonat,valakimet csukták már le azért mert részegen ütött el valakit,és volt rehabos ismerősöm is aki még mindig szenved a gyógyszerek miatt.

Én is már kipróbáltam sok mindent és már csak mérsékelt ivászattal tudok jókat bulizni...A többitől meg hiába éreztem magam pillanatnyilag jól ha egyszerűen szétszedett belülről nem is beszélve a mellékhatásokról...

2011. nov. 19. 00:48
 12/12 anonim válasza:
Jól van próbálj ki mindent,ha te ezt akarod.De akkor drogból speed-et vegyél,és kapcsolj be zenét pl:dj Blendet.És várjunk csak,még nem ittál alkoholt?szerintem jégert vegyél meg valami vodkát és természetesen sört.De cigi helyett inkább vízipipázz az sokkal jobb.De inkább jobb ha nem drogozol inkább ne.
2011. nov. 25. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!