Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom miért de nagyon ki...

Nem tudom miért de nagyon ki akarok próbálni pár drogot. Nem lesz baj?

Figyelt kérdés
tehát kipróbálnám az LSD-t vagy a speedet eddig még semmit nem csináltam de csak ugy 1szer kiprobálnám mind2 őt hogy mégis milyen.1-1 alkalomtol nem lehet nagy baj ugye?
2011. febr. 21. 21:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de általában így kezdődik. "Egytől nem lesz bajom" oké meg volt az egy,tetszett de nem szeded többet. Egy buliban a haverok "na csak még egyszer" "oké akkor legyen még egyszer" és így tovább. Ott kötsz majd ki,hogy ha szerencséd van időben felkarol valaki,ha nincs szerencséd b'szhatsz mindent.
2011. febr. 21. 21:46
 2/16 anonim ***** válasza:
73%

nem lehet nagy baj, de én pszichedelikus drogoktól távol tartanám magam pl. LSD, fogyasztás után akár hónapokkal beüthet egy flashback. az elég kellemetlen, mert nem tod mikor jön rád, és akár 100x olyan durva is lehet mint az eredeti

[link]

2011. febr. 21. 21:48
 3/16 anonim ***** válasza:

bocsi első de nincs igazad. amit írsz az igaz pár drogra pl. crack, heroin, de sokra nem.

amúgy mindenki maga dönti el, hogy mit csinál az életével.

Ha ki akarja próbálni, úgyis ki fogja. ha nem akkor meg nem. ő dolga

2011. febr. 21. 21:52
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
jaja lsd elég veszélyes lehet,tökéletes lelki állapotban kell hogy legyél,és érezd jól magad,ha nem igy van és mégis használod a cuccot olyan haluk jöhetnek rád hogy beleőrülsz nem te leszel az első aki pszihiátrián kötött ki... speed,tabletta meg ilyenek nem veszélyes csak olyan emberrel legyél amikor kipróbálod akiben bízol és tudja mit ad neked
2011. febr. 21. 22:43
 5/16 anonim ***** válasza:
47%

Mellesleg mind az LSD és speed illegális Magyarországon,tehát nem igaz,hogy "mindenki azt csinál az életével amit akar".

Ha kábítószerek nélkül nem tudod magad jól érezni,akkor ott baj van.

2011. febr. 22. 00:13
 6/16 anonim ***** válasza:

"Ha kábítószerek nélkül nem tudod magad jól érezni,akkor ott baj van."

ha ha ha. bocsi de ezen röhögnöm kell. az emberek 99,99%-ának buli=seggrészeg vagy

akkor ezek szerint az alkohol jöhet, de a kábszer nem.

hmmmmm....

2011. febr. 22. 12:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

De. Bajod lehet.

Sokkal könnyebb az elején nemet mondani, mint azután küzdeni a függőséggel.

2011. febr. 22. 15:29
 8/16 anonim ***** válasza:

Hát attól függ, hogy milyen akaraterőd van. Én amikor kipróbáltam a füvet, akkor meg hónapok után is az járt a fejemben, hogy kéne még. És nem csak nekem. Nagyon furcsa. Csak egyszer nyomtam még is már akkor sokszor eszembe jutott, hogy kéne. De ha nem törsz meg, akkor nincs baj.

19/F

2011. febr. 23. 07:39
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
ma 07:39 heroinra nem szoksz rá elsőnek,nem hogy a fűre,kipróbálni mindent szabad azért a kutya nem szól attól még nem leszel lerobbant függő,én annak a híve vagyok hogy egyszer élünk mindent ki kell próbálni,mellesleg ha úgy is lenne hogy megtetszik akkor se lesz az égadta világon semmi bajod ha mondjuk heti 2-3 cigit eltolsz,vagy hétvégente egy egy tabletta... amúgy meg a füvet régen gyógyításra használták,több ezer éves kultúrája van,papok főnökök szívták csak a mai agymosott világban állítják be olyan rossznak,alkohol ezerszer jobban pusztít mint ezek a könnyű drogok.
2011. febr. 23. 12:35
 10/16 anonim ***** válasza:

[link]

tessék olvasd el.

2011. márc. 1. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!