Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom miért de nagyon ki...

Nem tudom miért de nagyon ki akarok próbálni pár drogot. Nem lesz baj?

Figyelt kérdés
tehát kipróbálnám az LSD-t vagy a speedet eddig még semmit nem csináltam de csak ugy 1szer kiprobálnám mind2 őt hogy mégis milyen.1-1 alkalomtol nem lehet nagy baj ugye?
2011. febr. 21. 21:40
1 2
 11/16 anonim válasza:
34%
Az LSD-t csak "ajánlani tudom " tényleg tökéletes lelki állapotban kell lenni ha jó utazást aakrsz elérni de akkor az esetleges régi problémákra megtalálod a megoldást vagy esetleg vallásilag megvilágosulsz vagy hasonló..nagyon érdekes és a művészek is használják sokszor:)Fizikai függőséget nem okoz szóval nem lesz olyan hogy most azonnal adjon valaki LSD-t mert itt döglök meg és kaparom a falat..Ellenben a speed metanfetamin származék olyan mint a heroin és a heroin a legerősebb függőséget okozza ezért a speed is hasonló hatás vált ki..pár alkalom után már komoly függőség lép fel tehát én azt nem ajánlom! Az LSD az jóó:) Biztonságos mivel a normál adag 150 mikrogramm a halálos adag meg kb. 1 gramm:D Tehát ebbe nem lehet belehalni csak óvatosan ha volt a családba valakinek skizofréniája vagy hasonló..akkor ne használd mert felszínre hozza! De ha mindent gondosan megtervezel akkor nem lehet baj csak legyen melletted valaki barát aki tiszta hogy ha valami baj lenne tudjon segíteni:D Naggyából ennyi:)
2011. márc. 1. 18:51
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Mindenki azt hisz hogy ha kipróbálja egyszer simán le tud róla szokni! De ez nem ilyen könnyű. Amikor bekábulsz jól érzed magad, boldog vagy, bezzeg utána hallucinálsz és magad köré képzeled a veszélyt. Pláne ha úgy vezetsz vagy sétálsz. Ne próbáld, meg utána újra és újra akarod.
2011. márc. 1. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
ha em probáltad nem tudhatod h a te szervezetedre mien hatással vannak és akár 1x-i fogyasztással fügövé válhat az ember
2011. márc. 2. 12:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
úr isten ilyen hülyeségekkel tömik a médiában mostanában a fejetek? atya isten nem semmi, utolsó 2re gondolok
2011. márc. 2. 17:45
 15/16 D.Laci ***** válasza:

Nézd meg a videókat aztán eldöntheted érdemes-e kipróbálni. Lehet ez az utolsó döntésed is, volt már rá nem egy példa és sajnos még lesz is.

[link]

2011. márc. 2. 22:55
 16/16 anonim ***** válasza:

érdekes oldalt linkeltél be,bele is olvasgattam és elég sok valótlant állítanak,pl kokain hatása

* étvágytalanság

* megnövekedett pulzusszám, vérnyomás és testhőmérséklet

* összeszűkült erek

* szaporább légzés

* kitágult pupillák

* rendszertelen alvás

* émelygés

* túlzott izgatottság

* furcsa, kiszámíthatatlan, néha erőszakos viselkedés

* hallucinációk, túlérzékenység, ingerlékenység

* tapintási hallucinációk, ami olyan érzést okoz, mintha bogarak mászkálnának az ember bőre alatt

* felfokozott eufória

* aggódás és paranoia (tébolyodottság)

* depresszió

* erős sóvárgás a kábítószer után

* pánik és pszichózis (elmebaj)

* a nagy adagok (akár csak egyetlen egyszer is) izomrángásokhoz, rohamokhoz és hirtelen halálhoz vezethetnek.

csak negatív dolgokat okoz a kokain,azt nem értem akkor mér használják és mér adnak ki 1 grammra 15 ezer ft-ot? hogy szenvedjenek? nagy kamu az egész oldal

2011. márc. 2. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!