Miről lehet beszélgetni?
örökös problémám, hogy egyszerűen nem tudok megszólalni társaságba. Már gimis vagyok, de az osztáloykba mindig csak egy emberhez ha közel kerülök. Most, hogy jön a kirándulás mégjobban ráparáztam a dologra hogy mihez fogok én kezdeni. Sulin kívül is 1-2 barátom van de ott is inkább ő beszél. Egyszerűen semmi nemjut eszembe amit mondhatnék :D
külsőmmel elvileg nincs baj, sokan mondták már hogy szép vagyok. Az viszont lehet befolyásolja, hogy itthon kb én állok az utolsó helyen akinek számít a véleménye..
Kérdésedre választ nem tudok adni, de én is ilyen vagyok. Társaságban egyáltalán nem megy a kommunikáció illetve idegenek jelenlétében sem... viszont, ha valakihez közelebb kerülök, akkor kezdek megnyílni és kicsivel jobb lesz a helyzet. Általában kerülöm az olyan szitukat, ahol kettesben maradok valakivel, mert akkor jön a beszélgetés és csak tő mondatokkal válaszolok.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!