Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy/miről lehet beszélgetni...

Hogy/miről lehet beszélgetni valakivel?

Figyelt kérdés

Nem nagyon szoktam, eddig nem is hiányzott de most kéne de egyszerűen nem tudom miről lehetne beszélgetni. Miről lehet kérdezősködni vagy nem gáz semmi kérdés?? Mit meséljek magamrol ha szinte teljes unalom az életem?

Segítsetek. Valaki megtanít beszélgetni?

(főleg lányokkal beszélgetnék)

2011. máj. 14. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:

nos azt a részét még nekem se sikerült megfejteni hogy hogyan kezd el valakivel magát a beszélgetést, de ha az már megvan akkor szeretik ha kérdezel, érdeklődsz róla

mit csinál, suli, hobbik, stb stb és aztán ha van egy közös hang akkor jön magától a többi, egyébként meg minek erőltetni

2011. máj. 14. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem, nem jó erőltetni egy beszélgetést. úgyis jön valami, valamilyen téma feljön, ahhoz úgyis hozzászóltok hogy kinek mi a véleménye és onnan jönnek másdolgok és máris más témánál jártok. azon fogod magad észrevenni hogy milyen jót beszélgettetek :)
2011. máj. 14. 22:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem is erőltetni akarom csak félek nehogy hülyeséget kérdezzek vagy beszéljek ezért inkább meg se szólalok. Ezt szeretném elkerülni.
2011. máj. 15. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Helló!

Szívesen beszélgetek, ha gondolod. :)

Lányból vagyok. Azt hiszem legalábbis... :D

2011. máj. 18. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!