Te mit kérdeznél egy vak embertől?
Figyelt kérdés
Ha írsz, lehetőleg normálisan próbáld, semi rossz szándék nélkül.2012. máj. 16. 20:46
1/17 anonim válasza:
Nekem van egy vak barátnőm. Eleinte féltem kérdezni,nehogy megbántsam. Ő kb 5 éve vak. Azt mondta, nyugodtan kérdezhetek a vakságáról, meg akármiről. Ő egy nagyon vidám lány. (Igaz régen beszéltem vele) A igazat megvallva, nem tudom.Hobbyjairól, mit szeret csinálni,szerintem ugyanolyan dolgokról, mint egy látó.
2/17 A kérdező kommentje:
Én magam is az vagyok, és érdekel, látó társaim mi érdekli.
2012. máj. 16. 20:57
4/17 anonim válasza:
mert ő is fent van itt az oldalon.
Ha nem te vagy, bocsánat:)
5/17 A kérdező kommentje:
Én egy srác vagyok
2012. máj. 16. 21:07
7/17 anonim válasza:
én azt hogy "hogyan tudsz netezni/gépezni? nehéz? valaki fel olvassa? bocs ha megbántottalak de engem ez érdekel :D
8/17 anonim válasza:
vannak ilyen beszélő számítógépek:)
(ha jól tudom) mint a hangoskönyv igaz?
10/17 anonim válasza:
így születtél vagy később lettél vak?
amúgy az nagyon érdekelne hogy a vakok hogy tudnak tájékozódni mikor olyan helyre kell menniük amit nem ismernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!