Miért fordulnak el egy introvertált embertől?
Oh,ez velem is így van...nagyjából.
Az embereket nem is kedvelem annyira. Mondjuk,tőlem nem fordulnak el,megszokták,hogy ilyen vagyok.
Én se tudom,miért nem lehet megérteni. De talán éppen emiatt van az,hogy nem mondok senkinek semmit se. ...és akkor jön a sértődés. Tipikus.
Gyűlölöm ezt,de ez van. Nem tartom magam hibásnak a dologban. Te se tedd :D
ugyanez, velem is mint az előzővel
egy tök jó barátom van, vele olyan felszabadult vagyok, mint senki mással a világon, mikor megismertem kb nem hittem el hogy van még ilyen ember a földön
de ha belegondolok megértem az embereket, sajnos mi nehezebben mutatjuk meg magunkat, sőt ezáltal többre vágyunk mint holmi felszínes barátság(mint amire a legtöbben) és ekkora jön a pofon, hogy nem hogy felszíneset, de emiatt semmit sem kapsz tőlük ,mert nem mutatsz magadból semmit
szóval az ok egyszerű, hogy ők is emberek, 10 éves kor felett mindekibe felébred a vágy hogy röhögjuk már ki a másikat ha vmi nem megy neki(és a többinek igen), ez mégjobban lehúz, de sajna nem tudsz mit csinálni, annyit hogy sosem adod fel és igyekszel fejleszteni magad, sikereket elérni az élet más területén amiben te jó vagy- és valszeg ők pocsékul bénák lennének benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!