Kezdem meggyűlölni a szép nőket. Vélemény?
Az a bajom velük, hogy krvára magabiztosak. Képtelenek megtenni bármit bármiért is, ezzel szemben az elvárásaik a csillagos eget is túl szárnyalják. Ha nem hívod fel, akkor az a baj, hogy nem érdekled. Ha felhívod kb mindennap, akkor meg tapadsz rá és az a baj. Lehetetlen kiigazodni a sok pcsán, mert fényesre van polírozva az egójuk a sok bók és nyálcsorgatós beszólás miatt.
Elegem van.
-Ez egyetlen "nő"-nek szól. Akinek nem inge ne vegye magára. Nem akarok általánosítani, mert ismerek pár lányt, aki hasonló tulajdonságokkal rendelkezik,de a földön jár.-
Nem érzem magam bizonytalannak, csak most felgyűlt bennem a sok düh, hogy találkozgattam egy ilyennel - fene a hülye fejemet- és most persze koppantam -ismét- és a tróger vigyor, amit a végén a fejemhez vágott túlcsordította a türelmem poharát...
Természetesen reggel az ő hívására keltem, de egy enyhe félálmos "Takarodj!"-al pontot tettem a beszélgetés végére.
Nem irigylem azt az életet, amit ők egy rózsaszín fólia mögül élnek, mert nem mondanak nekik nemet.
Inkább azzal van a gond, ahogy irtad, hogy őket tettem magam elé -egy idő után-, de ennek a világnak végleg vége. Ezért voltak a máglyák régen szerintem ...

"Kezdem meggyűlölni a szép nőket. Vélemény?"
Ezzel nem vagy egyedül!

Én is találkoztam már nem egy olyan lánnyal akinek az egója az egekben volt, csak mert ő "olyan szép"...Olyan suliba járok ahol sok a fiú, mert szakképzés is lesz az utolsó évben..(Én a nyelv miatt jöttem ide..na mind1)...SZóval a mi osztályunkban is van egy lány akit nagyon szeretnek a fiúk, mert mindenkinek beszólogat, csak mert neki akkora az egója, hogy úgy érzi mindenkivel azt tehet amit csak akar...Ezalatt értem pl: azt hogy multkor egy srácot kezdett el piszkálni azzal hogy beljebb tolta a srác a csaj székét mert nem fért el erre ő elkezdett ordibálni vele, hogy mért tolta be...szegény srác mg mivel egy kis nyeszlett típus csak kussban hagyta h megalázza...Énmeg csak néztem h te jó ég...
Egyik nap bejött ez a csaj és néztem ,hogy valami olyan furcsa rajta...Nem sminkelhette ki mgát azon a héten mert begyúlladt a szeme és a doki megtíltotta neki...Na aznap nem is szólt be senkinek sem,,nem akart szerepelni úgy, hátha nem veszi észre valaki őt és a fejét...A fiúk arcán is láttam hogy nézték a nagy változást .én meg rájöttem ,hogy sminkkel már nem olyan nagy szám a csaj(mondjuk sztem azzal sem az...)
De vannak szép és rendes lányok is..Az én legjobb bnőm(akivel már nem sokat beszélek mert messzebb költöztünk :S)...Ő nagy változáson ment keresztül és olyan szép lett hogy az valami hihetetlen...A nővér gondolkozott is azon,hogy menevez az idei Miss Hungary- szépségversenyre, de végül nem tette..Na róla is megvan első pillantásra minden fiúnak a véleménye..meg a lányoké is..Meglátják és mondják nekem hogy ez is biztos egy krva...
De nem az:D ...nagyon rendes lány ..csendes, eszméletlenül szépen rajzol és nagyon kedves...annyi a különbség hogy őt megáldotta az ég egy-kétkivételes dologgal, és ő tudja is értékelni...És még neki is összetörték a szíét nem egyszer, csak mert naív nagyon:)
Azért nem kell az összes lányt elítélni aki szép...Persze tudom, hogy nagy áltlánosságban sajnos főeg a mai világban ez a jellemző a szép lányokra...
Azóta lenyugodtam, de eggyel sem fogok kikezdeni az tuti...
Köszönöm a kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!