Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kezdem meggyűlölni a szép...

Asdface kérdése:

Kezdem meggyűlölni a szép nőket. Vélemény?

Figyelt kérdés

Az a bajom velük, hogy krvára magabiztosak. Képtelenek megtenni bármit bármiért is, ezzel szemben az elvárásaik a csillagos eget is túl szárnyalják. Ha nem hívod fel, akkor az a baj, hogy nem érdekled. Ha felhívod kb mindennap, akkor meg tapadsz rá és az a baj. Lehetetlen kiigazodni a sok pcsán, mert fényesre van polírozva az egójuk a sok bók és nyálcsorgatós beszólás miatt.

Elegem van.

-Ez egyetlen "nő"-nek szól. Akinek nem inge ne vegye magára. Nem akarok általánosítani, mert ismerek pár lányt, aki hasonló tulajdonságokkal rendelkezik,de a földön jár.-

2012. máj. 14. 23:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem magabiztosak, egoisták, egyébként csak akkor fogsz nekik tetszeni ha sportkocsidvan, bunkó vagy mással, de őket az egekig dícséred.
2012. máj. 14. 23:27
 2/15 anonim ***** válasza:
Arany középút is van a világon, és más-más igények. Nem azt kell nézni, hogy a nőknek mi kell. Arra figyelj, hogy neki mi kell.
2012. máj. 14. 23:29
 3/15 anonim válasza:

Ha ez vigasztal, én is gyűlölöm a szép nőket. Egyszerűen nem tudják értékelni, amit az élettől kaptak.

24/N

2012. máj. 14. 23:33
 4/15 anonim válasza:
erre van egy kiváló módszer: rombold porig az egóját aztán kezdj bókolni , az ilyen nőknél az a lényeg hogy elhitesd velük hogy értékes vagy és ami a legfontosabb hogy éreztesd vele hogy ő neked az "elmegy kategóriába tartozik" ettől lemegy az a krva nagy egója és fel lesz háborodva hogy mi az hogy ez a csávó nem csorgatja rám a nyálát
2012. máj. 14. 23:34
 5/15 A kérdező kommentje:
Közben meg nyomják a rinyát, hogy mennyi milyen jó pasi van "átlagos" lányokkal...
2012. máj. 14. 23:37
 6/15 anonim ***** válasza:
2012. máj. 14. 23:38
 7/15 anonim válasza:

Tudjátok mi az egyik legnagyobb probléma?!

HOgy ebben a nyavalyás országban a sok ostoba fiú és férfi agyondícsérgeti már kis tini pics@ korukban ezeket a lányokat, nézd meg f@szbukon hány szerencsétlen srác lájkolja a p1csás képeiket meg ír alá, hogy így megy úgy "egy istennő vagy meg olyan szép vagy, hogy elájulok" szánalmasok, én sosem dícsérek egy nőn külsőt max a ruháját, inkább a jellemét dícsérem meg, ha megérdemli, az sokkal fontosabb is hosszabb távon,ha normális kapcsolatra vágyik az ember,ha meg csak dugni akarja őket, akkor az már más tészta.

Azért elmondanám, hogy a csúnya nők közt is találkoztam már nem egy akkora egóval megáldottal, hogy azóta én már a ronda nőket is ugyanúgy utálom, tisztelet a kivételnek, mert vannak aranyos, kedves lány, nők, csak persze foglaltak az én nagy sajnálatomra, pedig velük örömmel összejönnék.

2012. máj. 14. 23:44
 8/15 anonim ***** válasza:
szerintem a b*ziknak a legjobb bárki bármit mond
2012. máj. 14. 23:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

" Tudjátok mi az egyik legnagyobb probléma?!

HOgy ebben a nyavalyás országban a sok ostoba fiú és férfi agyondícsérgeti már kis tini pics@ korukban ezeket a lányokat, nézd meg f@szbukon hány szerencsétlen srác lájkolja a p1csás képeiket meg ír alá, hogy így megy úgy "egy istennő vagy meg olyan szép vagy, hogy elájulok" "

Ott a pont. Megszokták hogy mindenki a tenyerükből eszik, azt látják hogy a külsejükkel bárkit megkaphatnak és ezért azt hiszik bármit megtehetnek. De erről végső soron mi, önmagunkban bizonytalan férfiak tehetünk mert mi vagyunk azok akik lealacsonyodunk annyira hogy az ilyenek pincsikutyái legyünk. Nem önmagunkat tesszük első helyre hanem őket. És ezt ki is használják (gondoljunk csak azokra akik megrebegtetik neked a szempillájukat hogy piát vegyél nekik, aztán ha az meg van akkor lelépnek).

Szóval ezt mi idéztük elő és mi is fordíthatnánk vissza a dolgot ha képesek lennénk nem ajnározni és kiszolgálni olyanokat akikről amúgy tudjuk hogy büdös rib@ncok.

"Kezdem meggyűlölni a szép nőket."

Kérdező! Ne gyűlöld őket, mert nem mindegyikük gyűlölnivaló. Vannak normálisak is köztük. Ez az egyik.

Másik. Azt írod hogy "krvára magabiztosak". Én meg azt írom hogy ha te is magabiztos lennél (nem, az nem magabiztosság ha megjátszod magad mint ők) akkor ez nem zavarna téged, mert simán leperegne rólad. Az meg csak hab a tortán hogy legtöbbjük valójában egyáltalán nem magabiztos, hiszen a külsejük mögé bújva próbálnak valakiknek látszani. A szépség számukra egy eszköz amivel másoknak próbálnak megfelelni. Ha úgy érzik hogy ez nem sikerül akkor kétségbeesnek ("jaj elkenődött a sminkem"). Érzik legbelül hogy a szépségen kívül nincs más kártya a kezükben.

Mindezt csak azért írtam le mert kövezz meg de irigységet fedeztem fel az írásodban. Irigyled őket a magabiztosságukért, pedig láthatod hogy ők egyáltalán nem irigylésre méltóak, az életük egy színes lufi amin belül nincs semmi.

2012. máj. 15. 00:06
 10/15 anonim ***** válasza:
#4 Te egy akkora majom vagy, hogy állatkertbe kéne zárni.
2012. máj. 15. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!