Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóbb egy külföldi ember mint egy helybeli ha nem is szép vagy nem jóképű?
Miért kell nektek néger lányok én ezt nem tudom megemészteni?!
Annyira sok szép lány van ilyen néger fickóval, hogy már fáj a szívem! :(
"a románok akik félvérek azok sötétek"
Romanoknal vannak romak es romanok, nincsenek "felverek". A romanok nagyjabol ugyanojanok, mint a magyarok.
A külföldi emberek gazdagabbak, főleg aki megengedheti, hogy itt utazzon, tanuljon.
Nekem rengeteg lány ismerősöm van, akik direkt külföldiekkel ismerkedtek meg hirdetés útján, mert ezáltal akartak jó anyagi körülmények közé kerülni.
Német, osztrák, norvég, angol, ír, francia férfiakkal jöttek össze a volt osztálytársnőim és mind megcsinálta a szerencséjét, pedig a pasijaik egytől-egyig elég csúnyák, ha magyarok lettek volna, a lányok rájuk sem néztek volna.
szóval pénz, jólét a megoldás kulcs
a férfiak meg szeretik az egzotikus nőket, szexuálisan vonzódnak egyesek hozzájuk
a nők meg a pénzre mennek
11:19
ott a pont, a kulfoldiek ugyanabban a tarsadalmi osztalyban sokkal gazdagabbak mint a kelet europaiak, ezert megy innen a sok rib@nc hozzajuk, tisztelet a keveske kivetelnek
Mindenki a pénzzel próbál magyarázkodni, de ez azért nem teljesen így van.. Magyarországnál szegényebb helyről is kerülnek ide emberek. Nyilván Nyugat-Európában jobbak az anyagi körülmények, de azért még nem vagyunk a lista legalja.
Arra nem gondoltok, hogy másképp gondolkodnak?:) Én is külföldi sráccal járok, és az a helyzet, hogy sokkal kedvesebb és megértőbb mint a magyar fiúk többsége, mivel ahonnan ő jött, ott a család, a barátság és a vallás a legfontosabbak, nem a pénz.
És igen, nagyon másképp néz ki mint az európaiak, de ez nem hátrány... viszont előnynek sem túl nagy.:) inkább csak érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!