Ha magyarként Angliában utálom a magyarokat, de a családomat és a páromat nem, akkor ez ellentmondás? Rossz helyen élek, vagy tényleg az a divat, hogy manapság az alja nép megy külföldre?
Gyakorlatilag felháborító az álláspontod, tovább megyek: én szégyenlem magam miattad. Letagadod mások előtt hogy magyar vagy? Akkor miért egy magyar weboldalon teregeted ki a szennyest? Nem gondolod, hogy ha 100 -ból csak 5 ember nyit feléd barátságosan akkor veled lehet a baj?
Mi is kint élünk a párommal és eddig csupa segítőkész, kulturált és rendes emberrel (magyarokkal) ismerkedtünk meg. A kérdésre válaszolva, miszerint valóban csak az alja megy-e külföldre:
Idézek a cikkből: "Életkor szempontjából úgy tűnik, a fiatal korosztályok hagyják el leginkább az országot, míg iskolai végzettség szempontjából pedig a legiskolázottabbak."
Szerintem gondolkodj el azon, hogy inkább passzolod a magyar állampolgárságot pl a németért... mindenki jobban járna.
Szóval Te több vagy egy magyarnál mert Te részben némer vagy? Egy német akkor ezek szerint sokkal többet ér mint egy magyar?:)
Eljátszod az intellektuálist,de el kell rontsam a kedvedet. Borzasztóan buta vagy és nagyon bárgyú amit írtál. Ha nincs érettségid nem is tudom miért fellengősködsz,látszik hogy híján vagy az alapvető műveltségnek.
Utolsó, azért azt ugye tudod hogy ez egy magyar weboldal? :) A magyarellenesség itt nem nagyon tolerált dolog.
Amúgy a történelmi dologban igazad van, csak hogy ez minden más országban ugyanigy müködik, ez tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!