Divat utálni az anyósokat, vagy tényleg utáljuk Őket?
Figyelt kérdés
Viccek is jöhetnek:)2009. márc. 27. 22:43
1/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell utálni őket, de van azért valami igazság alapja a dolognak. Én nem utálom az enyémet de be kell vallani, hogy nem mindig könnyű vele. Állandóan azt mondja, hogy ez csak jótanács, csak épp próbáld meg utána nem úgy csinálni ahogy a tanács szól... :D Egyébként rábólintás a válasz aztán meg úgyis mi döntünk mi a jobb nekünk.
2/9 anonim válasza:
Ez érdekes kérdés, mert tök sokan utálják az anyósukat, én is ismerek ilyet. Én nem utálom, nagyon kedves, nem szól bele, tanácsot sem ad, csak, ha én kérdezem. Bár én Budapesten, Ő pedig Sopronban...
3/9 anonim válasza:
Szerintem valamennyire divat, mert vannak, akik meg nem tudnák mondani, hogy miért utálják. De ez ugyanúgy igaz arra, hogy sok anyós ok nélkül utálja a menyét vagy a vejét. Én nem utálom sem az anyósom, sem az apósom. Elég IQ gyengének kell lenni ahhoz, hogy valaki ok nélkül utálkozzon.
4/9 anonim válasza:
Az anyós eleve félti a fiát, és sajnálná, ha rosszabb ellátásban részesülne. Nehezen engedi el a saját gyerekét, és tudat alatt ellenségnek tekinti a menyét, az "új nőt". Ezen csak intelligenciával lehet felülkerekedni.
A szomszédasszonyom az ország széléről jött albérletbe a későbbi anyósához, de azt mondja, többet tanult tőle, és jobban szeretni, mint a saját anyját.
5/9 anonim válasza:
Akkor én szerencsésnek mondom magam. Mi nagyon jól kijövünk, az égvilágon semmibe nem szólnak bele. Hetente többször beszélünk telefonon, mert csak kéthetente szoktunk hétvégén találkozni. A telefon beszélgetések olykor fél órásak, sőt még többet is szoktunk. Persze néha vannak dolgok, amit másképp gondolok, mint ők, de vitánk, nézeteltérésünk még sosem volt.
7/9 anonim válasza:
ez állítolag vicc : Hol áldás ott béke
Hol anyós ott vége :D
az h ez kinek mennyire vicce azt döntse el mindenki magának :D
-tudok még ilyeneket :D mondjak XD?
8/9 A kérdező kommentje:
Tetszett, köszi!
Jöhet még:))
2009. márc. 29. 16:07
9/9 anonim válasza:
nem hinném hogy divat az a baj hogy túl sok mindenbe bele szólnak meg belemagyaráznak mindenbe és azt akartják hogy olyan legyél mint ők... (lányokról beszélek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!