Mit vegyek annak a lánynak ajándékba karácsonykor akivel utáljuk egymást már a kezdetek ota? Őt huztam ki karácsonyi huzáskor osztály karácsonyra
Talán ez egy jó lehetőség, hogy rendeződjön a viszonyotok. Szerintem lepd meg nagyon...amikor meglátja, hogy közelítesz felé az ajándékoddal, akkor azonnal azt fogja gondolni, hogy valami nagyon béna ajándékot adsz neki, hiszen nem túl jó a viszonyotok. De te valami jó ajándékot adj neki, amelyen majd meglepődik, mivel nagyon nem erre számított.
Mivel karácsonyi ajándékról van szó, akár csinálhatsz neki valamilyen kis fadíszt, amely személyessé teszi az ajándékot, és persze rakd tele jobbnál jobb csokikkal, amelyet a többség szeret.
Én ezt tenném a helyedben.
Petranova
Egyetértek Petranovával. Bár, lehet azt fogja hinni, h nyalizol Neki, hogy elfogadjon a " többség " az osztályban. Az anyja amugy miért utál? Beszólogattál Neki? Vagy mi baja van veled? Olyan nincs, h csak úgy...
Szerintem próbálj a csajjal beszélni, ha egyedül van.. de ne szünetben meg suliban... mert annak nem lesz értelme. Hanem ha tudod hol lakik menj le hozzá, kedvesen stb.. és hátha kibékültök. Nem valami jó együtt tölteni így a suliidőket.
Seprűt!
De tényleg meg kellene próbálni tisztázni vele. Jobb lenne.
mi azt csináltuk gimiben ilyen esetben, hogy elcseréltük a nevet valakivel, akit bírtunk.
ha ez nem kivitelezhető, tényleg az a legjobb megoldás, hogy lenyűgözöd valami különleges ajándékkal - bár ezek az emberek mindenbe belekötnek, és ha még gazdagság is párosul mindezzel, semminek sem tudnak örülni.
Valami nagyon semleges ajándékot vegyél, aminél nem fontos, hogy milyen az ajándékozott ízlése, valami egyszerűt.
Ugyanis:
- ha nagyon lenyűgözni akarod, azt hiheti (és hitetheti el másokkal - végülis ő volt ott előbb), hogy "nyalizni" akarsz, az semmiképp nem vet rád jó fényt, ha "pedálgépnek" tartanak
- ha nagyon béna, sértő ajándékot veszel neki, akkor meg azért fog cseszegetni, mert "kimutatod a fogad fehérjét", tehát kötekedésnek számít
Valami olyat vegyél, ami egyszerű, és bárkinek adható, függetlenül attól, mennyire kedveled, a könyv nem jó, mert ízlésfüggő, ha csinálsz valamit kézzel, azt nem mindenki értékeli, szobadísznek való kis nippet a süllyesztőbe dobja, ha olyantól kapja, akit utál, ugyanez a helyzet a bizsukkal is. Vehetsz neki egy dobozos édességet, ami a mi időnkben nagy divat volt semleges ajándék, az a mécsesházikó, szerintem idén is lesznek ilyenek, esetleg egy ilyet is lehet, karácsony után oda teszi, ahova akarja, meg egy egyszerű kinyitható képeslapot, amibe írsz pár sort. Esetleg valami használati tárgy se rossz, határidőnapló, toll.
Ha lehet, cseréld el valakivel, ha nem lehet, akkor a fentieket ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!