Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyerekként ti is pörköltetek...

Gyerekként ti is pörköltetek hangyákat? Mit élveztetek benne? Miért csináltátok?

Figyelt kérdés

én és az unokatesóm, gyakran csináltuk, és mikor felolvadtak a savas cucc miatt amivel nyakon öntöttük őket, utána mikroszkóp alatt néztük mennyire marta őket szét a sav. igazából nem tudom miért csináltuk, így visszagondolva kicsit nevetséges:D

ti?

18F

2012. máj. 9. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én úszástanfolyamot szerveztem nekik.(értsd: beleraktam őket egy nagy tál vízbe, és aki túlélte, arra büszke voltam.)Így visszagondolva elég morbid...

15L

2012. máj. 10. 12:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Gyerekként talán a legfőbb ok a kíváncsiság. Ez teljesne normális dolog, sokan pl. gilisztákat vágnak ketté, vagy bogarak lábát tépkedik ki. Kiskorban ez teljesen normális.

Van, aki később állatokat is boncol. Ezzel sincs semmi baj, pláne ha már döglött állatokkal teszi (tehát nem ő ölte meg). Kíváncsiság, vágy az állatok működésének megértésére, látni, hogy mi, hogy van.

(Elnézést a nem túl szakszerű megfogalmazásért, de már fáradt vagyok. Remélem azért érthető.)

2012. máj. 11. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!