MIÉRT? KÖNYÖRGÖM!

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy egyesek miért nézik a másikat hülyének, hogy valószínűleg azért írja ide a kérdéseit, mert nem találja máshol meg a választ. nem kell leugatni, hogy "Ott a Google.." tiszta szégyenek az ilyenek..:D
2012. máj. 7. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Egy újabb elégedett vásárló.
2012. máj. 7. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Mert ha én megtalálom a google-ban, ő miért nem?
2012. máj. 7. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
A kérdés inkább az, hogy miért jelennek meg olyan kérdések, amelyek tényleg egy egyszerű Google kereséssel megfelelő választ kapnának.
2012. máj. 7. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Azért, mert sajna vannak hülyék, no. Aki már a netet sem tudja használni....
2012. máj. 7. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
meg mit én kínlódjak ez meg az megkeresésével,ha ugyanezt a kérdezö is megteheti, ráadásul némelyik egy pofonegyszerü dologra vár akár napokat hogy megkapja rá a választ ahelyett hogy normálisan megkeresné (am a neten mi nincs fent..?!)
2012. máj. 7. 18:43
 6/7 k.lau13 ***** válasza:

Ez igaz. De végülis, ha a neten minden fent van, mi értelme volna ennek az oldalnak? Én azt tartom lehetségesnek, hogy sokan nem tudják eldönteni, a neten melyik oldalon találják meg a választ a kérdésre, mert természetesen mindenhol más van. VAGY! még elképzelhetőbbenk tartom, hogy sokan unatkoznak, és nem tudnak mit kezdeni a cseszett életükkel...

Bár azt aláírom én is, hogy teljesen idióta kérdések szoktak lenni. vagy nem is a kérdések, hanem hogy nem tudják megfogalmazni, például : "Mi ez a zene", ja vagy van rosszabb is, mikor "Mi a neve ennek a zenének", hát ezeket nem értem, de ez már egy más téma :D

Oké, én is szoktam írni néha, hogy ott a google. De általában csak olyanoknak, akik például házi feladat kérdésekbe olyat írnak ki, hogy "Írnátok nekem egy fogalmazást?"

Szerintem azért inkább helyzet függő, de ti tudjátok... :)

2012. máj. 7. 21:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben! Azzal én is teljesen egyetértek, hogy vannak olyan idióta együgyű kérdések, hogy a hajamat tudnám tépni:D de az sem állapot, hogy vannak, akik szinte sportot űznek a Google-s kommentekből.
2012. máj. 8. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!