MIÉRT? KÖNYÖRGÖM!
Ez igaz. De végülis, ha a neten minden fent van, mi értelme volna ennek az oldalnak? Én azt tartom lehetségesnek, hogy sokan nem tudják eldönteni, a neten melyik oldalon találják meg a választ a kérdésre, mert természetesen mindenhol más van. VAGY! még elképzelhetőbbenk tartom, hogy sokan unatkoznak, és nem tudnak mit kezdeni a cseszett életükkel...
Bár azt aláírom én is, hogy teljesen idióta kérdések szoktak lenni. vagy nem is a kérdések, hanem hogy nem tudják megfogalmazni, például : "Mi ez a zene", ja vagy van rosszabb is, mikor "Mi a neve ennek a zenének", hát ezeket nem értem, de ez már egy más téma :D
Oké, én is szoktam írni néha, hogy ott a google. De általában csak olyanoknak, akik például házi feladat kérdésekbe olyat írnak ki, hogy "Írnátok nekem egy fogalmazást?"
Szerintem azért inkább helyzet függő, de ti tudjátok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!