Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez (könyörgöm...

Miért van ez (könyörgöm sürgősen válaszoljon valaki! )?

Figyelt kérdés

Ma amikor fölkeltem 54.5 voltam és a mai nap ezt ettem:

Reggeli:3db barnakenyeres pirítós (azt mondják a pirítós kevesebb kalória,de ha nem akkoor 60 kcal/darab egy darab medve sajttal megkentem őket ami szintén 60 kcal.)

Tízórai:1 db alma

Ebéd:egy merőkanálnyi karfiol leves,2 db kicsi olaj nélkül sült csirkemell és egy kis dínsztelt krumpli

Uzsonna:Egy mcdonaldsos cézár sali(115 kcal,mert szósz nélkül ettem) két kis darab zöld alma nemtudom hány kalória,de gyanítom az nem lehet túl sok

Vacsora:szintén egy mekis cézársali(115 kcal) plussz egy kis darab zöld alma

Ma amikor rááltam a mérlegre mégis 55.9-et mutatott!!!Hogy létezik ez?Pedig még sétáltam is egy fél-egy órát plussz súlyzoztam és felültem fél órát,sőt utána még bicikliztem is egy kicsit.Nem sok mozgás,de amúgy rendszeresen biciklizem(szobabiciklin) és akkor mindig küszködöm a kilókkal!És ma ezen kívül nem ettem semmit sem,csak ittam max 1. liter citromos ásványvizet(100 ml/0.8 kcal)!

Most akkor ez tényleg ennyire sok,hogy hízhattam tőle?És egyébként tényleg igaz,hogy a kardió edzésekkor küszködsz fél kiló pluszokkal?

172 cm vagyok és eddig kb 54.5-5 kg voltam...

2011. jún. 21. 21:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, nyugi. Reggel-este lehet ennyi differencia, pl. több benned a víz, a folyadék, nem voltál nagy wc-n, stb. Ezért nem szabad naponta hússzor méregetni magad. És amúgy sincs túlsúlyod, mert vékony vagy bőven.
2011. jún. 21. 21:27
 2/14 anonim válasza:
A súlyoddal nincs semmi probléma. Ne egyél mekis kaját...
2011. jún. 21. 21:28
 3/14 A kérdező kommentje:
tudom,többen mondták hogy kezdek eléggé belefásulni ezekbe a dolgokba,de én estére kész hisztirohamot kapok ha 55-ön felül vagyok,szóval ma is majdnem elbőgtem magam ://mert ilyenkor mindig tiszta kövérnek látom magam
2011. jún. 21. 21:28
 4/14 bix ***** válasza:
nemár. az esti súlyod mindentől függ. a napi kajádtól a vízfogyasztástól, stb. az nem mérvadó. reggel, ruha nélkül, kábelfektetés után... nah az igen. mozgásból kicsit többet is lehetne végezni, intenzívebbet, hogy a fehérjebeviteledet ne is említsem
2011. jún. 21. 21:35
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem mondod komolyan hogy ilyen súllyal fogyni akarsz...

A többieknek meg igaza van, este nehezebb az ember.

2011. jún. 21. 21:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad többször mérni magad, hetente elég ugyanabba az időpontba reggel, ez az anorexiához vezető első lépés, ne kezdj bekattanni. Gondold végig reggel jó hogy kevesebb vagy miután 8-10-12 órája nem kapott folyadékot és tápanyagot a szervezeted. Elmondom az az egy liter folyadék pont 1 kg pluszt jelent rajtad a mérleg szerint tök mindegy, hogy nincs benne kalória, attól még többet fog mutatni a mérleg mivel a gyomrodba van. Én este 3-4 kilóval is több szoktam lenni, mint reggel mivel sokat iszom.
2011. jún. 21. 21:41
 7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.akkor amit a mérleg reggel mutat az a normális súlyom vagy az amit este?
2011. jún. 21. 21:48
 8/14 bix ***** válasza:

remélem ez nem komoly kérdés. mikor van benned az egész napi kaja víz és egyébb? este vagy reggel?

reggel hetente 1x mérd magad, pisikaki után. ruha nélkül. ennyi

2011. jún. 21. 22:06
 9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm:)és azt valaki véletlenül nem tudná elmondani,hogy lehetséges-e úgy hízni,hogy amit hízok az mellre menjen?tök mind1. milyen módon,de ez már nagyon zavar...:/
2011. jún. 21. 22:07
 10/14 rucaöröm válasza:
100%
Szerintem neked szakemberre van szükséged! Ezzel a súllyal és magassággal elég vékony lehetsz, de az írásodból világosan látszik, hogy kényszeresen figyelsz a súlyodra, és kezdesz beleőrülni a kalóriák számolgatásába! Hidd el, most még könnyebb kiszállni ebből! És hidd el, ezt nem ízért írom, hogy bántsalak, vagy piszkáljalak, csak sajnos elég jól ismerem az étkezési zavarokat..
2011. jún. 21. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!