Miért van ez (könyörgöm sürgősen válaszoljon valaki! )?
Ma amikor fölkeltem 54.5 voltam és a mai nap ezt ettem:
Reggeli:3db barnakenyeres pirítós (azt mondják a pirítós kevesebb kalória,de ha nem akkoor 60 kcal/darab egy darab medve sajttal megkentem őket ami szintén 60 kcal.)
Tízórai:1 db alma
Ebéd:egy merőkanálnyi karfiol leves,2 db kicsi olaj nélkül sült csirkemell és egy kis dínsztelt krumpli
Uzsonna:Egy mcdonaldsos cézár sali(115 kcal,mert szósz nélkül ettem) két kis darab zöld alma nemtudom hány kalória,de gyanítom az nem lehet túl sok
Vacsora:szintén egy mekis cézársali(115 kcal) plussz egy kis darab zöld alma
Ma amikor rááltam a mérlegre mégis 55.9-et mutatott!!!Hogy létezik ez?Pedig még sétáltam is egy fél-egy órát plussz súlyzoztam és felültem fél órát,sőt utána még bicikliztem is egy kicsit.Nem sok mozgás,de amúgy rendszeresen biciklizem(szobabiciklin) és akkor mindig küszködöm a kilókkal!És ma ezen kívül nem ettem semmit sem,csak ittam max 1. liter citromos ásványvizet(100 ml/0.8 kcal)!
Most akkor ez tényleg ennyire sok,hogy hízhattam tőle?És egyébként tényleg igaz,hogy a kardió edzésekkor küszködsz fél kiló pluszokkal?
172 cm vagyok és eddig kb 54.5-5 kg voltam...
Nem mondod komolyan hogy ilyen súllyal fogyni akarsz...
A többieknek meg igaza van, este nehezebb az ember.
remélem ez nem komoly kérdés. mikor van benned az egész napi kaja víz és egyébb? este vagy reggel?
reggel hetente 1x mérd magad, pisikaki után. ruha nélkül. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!