Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez (könyörgöm...

Miért van ez (könyörgöm sürgősen válaszoljon valaki! )?

Figyelt kérdés

Ma amikor fölkeltem 54.5 voltam és a mai nap ezt ettem:

Reggeli:3db barnakenyeres pirítós (azt mondják a pirítós kevesebb kalória,de ha nem akkoor 60 kcal/darab egy darab medve sajttal megkentem őket ami szintén 60 kcal.)

Tízórai:1 db alma

Ebéd:egy merőkanálnyi karfiol leves,2 db kicsi olaj nélkül sült csirkemell és egy kis dínsztelt krumpli

Uzsonna:Egy mcdonaldsos cézár sali(115 kcal,mert szósz nélkül ettem) két kis darab zöld alma nemtudom hány kalória,de gyanítom az nem lehet túl sok

Vacsora:szintén egy mekis cézársali(115 kcal) plussz egy kis darab zöld alma

Ma amikor rááltam a mérlegre mégis 55.9-et mutatott!!!Hogy létezik ez?Pedig még sétáltam is egy fél-egy órát plussz súlyzoztam és felültem fél órát,sőt utána még bicikliztem is egy kicsit.Nem sok mozgás,de amúgy rendszeresen biciklizem(szobabiciklin) és akkor mindig küszködöm a kilókkal!És ma ezen kívül nem ettem semmit sem,csak ittam max 1. liter citromos ásványvizet(100 ml/0.8 kcal)!

Most akkor ez tényleg ennyire sok,hogy hízhattam tőle?És egyébként tényleg igaz,hogy a kardió edzésekkor küszködsz fél kiló pluszokkal?

172 cm vagyok és eddig kb 54.5-5 kg voltam...

2011. jún. 21. 21:19
1 2
 11/14 bix ***** válasza:
a mell zsírszövet ez igaz. de ahogy helyi fogyás nincs, úgy helyileg hízni se tudsz. ha lenne erre bármi megoldás mindenki intergalaktikus mellekkel mászkálna, én meg szűzként halnék meg, mert én utálom a nagy melleket:D
2011. jún. 21. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Huh, tenyleg ne ugralj a merlegre legyszives!

Reggel merd magad csak, ahogyan korabban is irtak: pisi, kaki utan, eves, nagy ivas elott, ruha nelkul.

En vekony vagyok es izmos, egyaltalan nincs sulyproblemam, idonkent csekkolom a sulyomat. De az esti es a reggeli sulyom kozott masfel-ket kg kulonbeg siman megvan, ezt mar leteszteltem.

Bar lehet, hogy szerinted meg en is kover vagyok 179 cm-rel es 60 kiloval, aminek igen csekely resze zsir.

Ha nem tetszik az, amit a tukorben latsz, akkor inkabb surgosen kezd el alakformalo tornat csinalni, egyel sok feherjet, valamennyi normalis szenhidratot, sok zoldseg/gyumolcs, sok-sok vizet igyal es mindezt lazan, eletmodszeruen, ne gorcsosen, kuraszeruen.

2011. jún. 21. 22:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Hah, azért nincs melled kicsim, mert sovány vagy, de nagyon. Ha nagyobb melleket akarsz, minimum három kiló kéne még... én is annyi vagyok, és mielőtt szövegelnél, igenis nagyon vékony vagyok így is. Neked viszont az agyadra ment a dolog, kicsit le kéne kötnöd magad valami mással... :P
2011. jún. 22. 08:12
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)nem szövegelek,ez magasságtól is függ utolsó válaszoló:)lehet,hogy te úgy még soványabbnak nézel ki,mert neked,mondjuk nem hasra ment föl hanem mellre.De nekem pl minden hasra megy,combra meg semmi sem,az túl pici viszont...áttom fogni a két kezemmel simán.meg ugye csontozatkérdése is
2011. jún. 22. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!