Miért van ez (könyörgöm sürgősen válaszoljon valaki! )?
Ma amikor fölkeltem 54.5 voltam és a mai nap ezt ettem:
Reggeli:3db barnakenyeres pirítós (azt mondják a pirítós kevesebb kalória,de ha nem akkoor 60 kcal/darab egy darab medve sajttal megkentem őket ami szintén 60 kcal.)
Tízórai:1 db alma
Ebéd:egy merőkanálnyi karfiol leves,2 db kicsi olaj nélkül sült csirkemell és egy kis dínsztelt krumpli
Uzsonna:Egy mcdonaldsos cézár sali(115 kcal,mert szósz nélkül ettem) két kis darab zöld alma nemtudom hány kalória,de gyanítom az nem lehet túl sok
Vacsora:szintén egy mekis cézársali(115 kcal) plussz egy kis darab zöld alma
Ma amikor rááltam a mérlegre mégis 55.9-et mutatott!!!Hogy létezik ez?Pedig még sétáltam is egy fél-egy órát plussz súlyzoztam és felültem fél órát,sőt utána még bicikliztem is egy kicsit.Nem sok mozgás,de amúgy rendszeresen biciklizem(szobabiciklin) és akkor mindig küszködöm a kilókkal!És ma ezen kívül nem ettem semmit sem,csak ittam max 1. liter citromos ásványvizet(100 ml/0.8 kcal)!
Most akkor ez tényleg ennyire sok,hogy hízhattam tőle?És egyébként tényleg igaz,hogy a kardió edzésekkor küszködsz fél kiló pluszokkal?
172 cm vagyok és eddig kb 54.5-5 kg voltam...
Huh, tenyleg ne ugralj a merlegre legyszives!
Reggel merd magad csak, ahogyan korabban is irtak: pisi, kaki utan, eves, nagy ivas elott, ruha nelkul.
En vekony vagyok es izmos, egyaltalan nincs sulyproblemam, idonkent csekkolom a sulyomat. De az esti es a reggeli sulyom kozott masfel-ket kg kulonbeg siman megvan, ezt mar leteszteltem.
Bar lehet, hogy szerinted meg en is kover vagyok 179 cm-rel es 60 kiloval, aminek igen csekely resze zsir.
Ha nem tetszik az, amit a tukorben latsz, akkor inkabb surgosen kezd el alakformalo tornat csinalni, egyel sok feherjet, valamennyi normalis szenhidratot, sok zoldseg/gyumolcs, sok-sok vizet igyal es mindezt lazan, eletmodszeruen, ne gorcsosen, kuraszeruen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!