Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (könyörgöm valaki)
Állítólag egy helyes jóképű srác vagyok aki jól néz ki (állítólag) nem csak rokonok de idegen csajok is mondták
de egyszerűen nem tudok párt találni, ha megyek az utcán senki rám se néz, mintha valami leprás lennék
vagy rám néznek egy pillanatra és aztán elnéznek, de volt olyan is hogy szép lányok néztek hosszan, de akkor se értem ezt az egésszet... mintha levegő lennék, senkise mosolyog rám vagy mint a filmekbe hogy heló szia stb :D lányokról van szó természetesen... egyszerűen nem értem
kezdek kicsit depis lenni...
szerintem (lehet hogy csak szerintem) de ha valamit akarsz egy lánytól, hogy ne csak nézzen, akkor menj oda, a filmekben amit látsz hülyeség, olyan nincs valóságban,ha rávanb írva a homlokodra, hogy "NEKEM CENTI" és full jól nézel ki de csak nézel egy csajt, semmi nem lesz, mert megunja, és elfordul. szóval, ha valamit akarsz egy csajtól, menj oda beszélgess vele, oszt' lesz ammi lesz
(ha vannak boccs a helyesírási hibákért)
előső vagyok, a centinél nemvolt numlock, és oda egy 25-öst szántam xd
szal akármilyen jó pasi is vagy ne csak nézz, cselekedj is!
"A kérdező kommentje:
Miért hazudnak nekem miért nem mondják meg hogy ronda vagyok? :((("
Mert van rá bizonyítékod, hogy ténylegesen így is gondolják?
"A kérdező kommentje:
és az hogy manapság a lányok mennek oda a fiúkhoz? mindenhonnan ezt hallom... nem mintha elvárnám"
Azok a nők olyanok is. De ha neked ők kellenek, akkor csak várd őket, bár valószínű, hogy ők a divatmajmokra fognak bukni.
Szerintem kösd fel magad. Legyél emo-s akkor majd lesz csajod. Kérdés, hogy milyen. Aztán majd együtt öngyik lesztek.
Komolyan ennyi önbizalomhiányos rinyagépet még nem láttam. Naponta egy rakás ilyen kérdést tesznek fel a kis nyomik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!