Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (könyörgöm valaki)
Állítólag egy helyes jóképű srác vagyok aki jól néz ki (állítólag) nem csak rokonok de idegen csajok is mondták
de egyszerűen nem tudok párt találni, ha megyek az utcán senki rám se néz, mintha valami leprás lennék
vagy rám néznek egy pillanatra és aztán elnéznek, de volt olyan is hogy szép lányok néztek hosszan, de akkor se értem ezt az egésszet... mintha levegő lennék, senkise mosolyog rám vagy mint a filmekbe hogy heló szia stb :D lányokról van szó természetesen... egyszerűen nem értem
kezdek kicsit depis lenni...
Velem ugyan ez van, csak lány vagyok!:)
20/L
OMG! A sült galamb nem repül magától a szádba. Le kell vadászni és meg kell sütni. A nők is hasonlóan működnek. Oda kell menni hozzájuk, beszélgetni/ismerkedni kell velük, aztán udvarolni és akkor talán lesz is vmi.
A lányok is szoktak odamenni fiúkhoz, nem hiszem, hogy azok a lányok "olyanok is". De ritkábban mernek kezdeményezni, főleg a szebbek, mert úgyis futnak utánuk páran.
20/l
Üdv!
Szerintem neked súlyos személyiségzavarod lehet, vagy valami lelki eredetű problémád. Nincsenek túl nagy elvárásaid a lányokkal szemben??
Nem vagy túl félénk????
Szerintem csajozz tömegközlekedési eszközön, ott úgy is össze vagytok zárva :D
Utolsó-utolsó mondat: xDDDD
Meg ha bunkónk véli a csaj, jól fejbe tudja b***i xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!