Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Könyörgöm miért nem működik?

Könyörgöm miért nem működik?

Figyelt kérdés
Helo, régen megvettem a counter-strike source nevű játékot csak gyengén futott a gépemen így kicseréltettem pár dolgot . Most van egy ATI radeon5600HD-m, 2.9 GB RAM-om és még mindig nem fut ez a szar....Valami ötlet?
2011. máj. 1. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
2,9GB RAM? Hogy jött ez ki? :))
2011. máj. 1. 22:09
 2/6 laci9 ***** válasza:

Szia.

Futtass le egy testet a gépeden, és kiderül hol a gyenge láncszem.

[link]

2011. máj. 1. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Első: úgy, hogy 32bites rendszer, a 4-ből 1-et lefoglal a videókártya és 100-at még a rendszer. Remélem nem 4 giga van beépítve.
2011. máj. 2. 00:03
 4/6 VODKA0710 ***** válasza:

Utolsó: Ez nem teljesen igaz. Álltalában az összes memóriát szokták megadni. És a Videókártya NEM vesz el külön a RAM-ból. Van neki saját. Az integrált vesz, de a külső NEM! Amúgy meg olyan mint nekem. 2x1GB + 2x512MB. Az 2.9-et ad, nem 3-at külömböző átalakítások miatt (A gyártók szerint 1GB=1000MB, Windows szerint 1GB=1024MB, és az utóbbi az igaz.)

Vissza az eredeti kérdésre:

Most egyáltalán nem fut "az a szar"? Vagy még mindig csak gyengén. Ha csak gyengén, próbáld a legújabb driver-eket letölteni, vagy ha már úgy is régi az operációs rendszer, telepítsd újra azt is :D Lehetőleg Windows 7-et.

2011. máj. 2. 00:52
 5/6 A kérdező kommentje:
"az a szar" csak akadozva megy..leszedem a legujjab drivert és ha az se akkor uj op rendszer
2011. máj. 2. 12:35
 6/6 anonim válasza:
Ha leírnád, hogy mit ír ki vagy ilyesmi többre jutnánk.
2011. máj. 2. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!