Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Könyörgöm valaki mondja már...

Könyörgöm valaki mondja már el nekem hogyan működik a MEGAVIDEO!?!?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy éve néztem rajta filmet. Akkor még ment minden rendesen. Most meg beíroma kereséhez a keresett film címet ( a kör ) ; és kidob valami sz@r cseh 7 perces mesét. SZóval még filmet se. Sehogy sem tudok eligazodni. VAgy itt mr nem is lehet filmezni? Valaki magyarázza már el nekem de kb. úgy mint egy analfabétának hogy hogy lehet filmet nézni az oldalon. A bejelentkezés megvan onnantól meg el vagyok akadva hogy hogyan kell keresni stb.

Köszönöm

2011. júl. 2. 12:28
 1/2 anonim ***** válasza:

A keresője nem túl jó. Ezért keress magyar oldalakon linkeket, amik oda visznek. Csak keress rá a Google-ben erre: online filmek

Vagy pedig hasonló kulcsszavakra. Biztosan fogsz olyat találni, ahol megavideós linkek is vannak...

2011. júl. 2. 14:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. júl. 3. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!