Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet ezen változtatni?

Hogyan lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Eddig minden párkapcsolatom erre ment rá. Túlzottan ragaszkodtam, túlzottan csak az illetővel terveztem, rá koncentráltam. Nem arról van só, h nem volt életem, vannak barátaim hobbim stb de csak azt tudtam elképzelni h vele élem le az életem, túlságosan hamar beleéltem magam h örökké tart stb. De ilyen a személyiségem és nem tudom h változtassak ezen?

20L

2012. máj. 7. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy kell változtatni, csak meg kell találni a megfelelő személyt, aki szintén így gondolkodik, mint te.

Vannak olyan párok akik mindig együtt vannak és mégsem unják meg egymást.

2012. máj. 7. 11:49
 2/5 A kérdező kommentje:
de épp ez az h nem igényeltem állandó együttlétet. Csak együtt terveztünk, 3 hónap után már arról beszéltünk h fogunk gyereket nevelni, hol fogunk lakni. Ő is ilyen volt. De mégis beleunt, mert én már csak vele tudtam elképzelni az életem és ez számomra is megterhelő volt hisz láttam h vmi azért mégsincs rendben
2012. máj. 7. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy darabig biztosan sikerülne más embert adnod,de aztán visszatérnének azok a személyiségjegyek,cselekedetek,amik valójában jellemeznek téged.Viszont amin talán tudsz változtatni,azaz,hogy egy picivel kevésbé éled bele magad a párkapcsolataidba.Tervezz inkább a barátaiddal több programot,mert te még csak 20 éves vagy,nem muszáj egy mellett elkötelezni magad,szerintem ráérsz még!Hány éveseket fogtál ki?Szerintem ez is fontos.Mert ha korodbelieket,akkor hidd el,hogy ők még nem állnak készen a család tervezésére és hasonló komoly dolgokra.Egyszerűen csak mert tudják,hogy még 5-6 évig előttük az élet..:) sőt a pasiknak tovább..mert a mai lányok valamiért a tőlük jóval idősebb férfiakat választják többségben.Azonban nem minden lány ilyen,szerencsére..noha azt mondják,hogy a kor mindegy-szerintem meg nem.Nem szabad választani egy jóval tapasztaltabbat,ugyanis akkor mindig érezni fogja az ember,hogy fiatalabb.Lehet,hogy néhány kapcsolatban az idősebb fél egy kicsit és rejtve is akár,de lenézi a másik fiatalabb partnert.Szerintem ez negatív dolog.Ráadásul az idősebbekkel(10-15-20 évesekkel) már a szex sem olyan jó szerintem.De ezt még hála istennek,nem tapasztaltam.

Szóval NE ESS BELE abba a csapdába,hogy idősebbekkel jársz csak azért,mert ők már gyerekeket terveznek és összeakarnak házasodni!Tervezz korodbeliekkel,akik tele vannak még élettel:) éld ki a vágyaidat kicsit,mert jobb most 20 évesen,mint később 30-40 évesen!

2012. máj. 7. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell változtatnod,csak megtalálnod azt a partnert,aki ugyanilyen személyiség,és ugyanígy gondolkodik.
2012. máj. 7. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
ő pont olyan volt. Ő is velem tervezett. Mindent. Azt hiszem nem ez volt a fő probléma. Hanem h én kifordultam magamból, annyira ragaszkodtam hozzá. különben működött volna, mert velem tervezett az első perctől kezdve. Csak én sokat kételkedtem benne, mert féltem h csalódok. De én meg megzakkantam, veszekedtem vele stb, pont félelmemben h mivan ha nem ő az igazi én meg annak hiszem. Hát ezt unta meg
2012. máj. 7. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!