Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túl földhözragadt lennék?

Túl földhözragadt lennék?

Figyelt kérdés
Bár fiatal vagyok, számomra az első az otthoni stabilitás, biztonság. Anyagi jólét. Meglegyen mindenkinek mindene, tárgyakra gondolok most elsősorban. Szépen lassan, megfontoltan mindent. A párom az ellentétem, ő nagyon szeret utazni. Erről beszélgettünk most, hogy kevés pénzünk van, és ha elmegyünk külföldre nyaralni, semmi másra nem lesz pénzünk. Ő ezt szeretné, mert ő ilyen típus. Én viszont ezt úgy nézem, hogy ha most elmegyünk nyaralni, semmi másra nem lesz pénzünk, és hosszabb távon jobban megbánjuk. Míg ha most kihagyjuk a nyaralást, itthon rendberakunk mindent, felhalmozunk egy kis pénzt, mindenki tökéletesíti az itthoni kis életét, és jövőre, sokkal nyugodtabban, kapkodás, szűkölködés nélkül el tudunk menni külföldre. De nem tudom nekem van-e igazam, néha úgy gondolom túl földhözragadt vagyok, és elhagyok úszni egy csodás élményt. Ti mit gondoltok?

2012. máj. 5. 20:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
30%
Ő felelőtlen, az úticél pedig nem szalad el.
2012. máj. 5. 21:13
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért élni is kell, nemcsak túlélni. A kicsinyeskedés nagyon csúnya dolog, ha valamire emlékszik az ember a halálos ágyán, akkor az biztosan nem a rendezett lakása lesz, hanem a csodaszép utazások, amiken részt vett, az élmények, amik csak külföldôn élhetőek át.
2012. máj. 5. 22:00
 23/23 anonim ***** válasza:
Más az értékrendetek,s ezt tiszteletbe kell tartani.A megoldás a kompromisszum...mint ahogy írták.Mindkettotoknek engedni kell.Vegyél is valamit és legyen kulfold is.Hidd el, az asszony értékelné!Neki ez nagyon fontos.S vannak olcsobb kirándulások is...a vásárlás is megvár.
2012. máj. 6. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!