Túl földhözragadt lennék?
Figyelt kérdés
Bár fiatal vagyok, számomra az első az otthoni stabilitás, biztonság. Anyagi jólét. Meglegyen mindenkinek mindene, tárgyakra gondolok most elsősorban. Szépen lassan, megfontoltan mindent. A párom az ellentétem, ő nagyon szeret utazni. Erről beszélgettünk most, hogy kevés pénzünk van, és ha elmegyünk külföldre nyaralni, semmi másra nem lesz pénzünk. Ő ezt szeretné, mert ő ilyen típus. Én viszont ezt úgy nézem, hogy ha most elmegyünk nyaralni, semmi másra nem lesz pénzünk, és hosszabb távon jobban megbánjuk. Míg ha most kihagyjuk a nyaralást, itthon rendberakunk mindent, felhalmozunk egy kis pénzt, mindenki tökéletesíti az itthoni kis életét, és jövőre, sokkal nyugodtabban, kapkodás, szűkölködés nélkül el tudunk menni külföldre. De nem tudom nekem van-e igazam, néha úgy gondolom túl földhözragadt vagyok, és elhagyok úszni egy csodás élményt. Ti mit gondoltok?2012. máj. 5. 20:21
21/23 anonim válasza:
Ő felelőtlen, az úticél pedig nem szalad el.
22/23 anonim válasza:
Azért élni is kell, nemcsak túlélni. A kicsinyeskedés nagyon csúnya dolog, ha valamire emlékszik az ember a halálos ágyán, akkor az biztosan nem a rendezett lakása lesz, hanem a csodaszép utazások, amiken részt vett, az élmények, amik csak külföldôn élhetőek át.
23/23 anonim válasza:
Más az értékrendetek,s ezt tiszteletbe kell tartani.A megoldás a kompromisszum...mint ahogy írták.Mindkettotoknek engedni kell.Vegyél is valamit és legyen kulfold is.Hidd el, az asszony értékelné!Neki ez nagyon fontos.S vannak olcsobb kirándulások is...a vásárlás is megvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!