Túl földhözragadt lennék?
Ahogy leírod, nem annyira.
Az igaz, hogy ragaszkodol az elhatározott dolgaidra, de ez jó. A párod utazna. Szerintem ez a kapcsolat nem fog működni, párod nem bír egy helyben maradni. Talán ki kéne költöznötök külföldre, pl. Angliába.
azért egy nyaralás nem borítja fel teljesen a dolgokat. Gondolom nem kell miatta a lakást eladni.
menj
Én a párodat is megértem igazából, mert én is ilyen vagyok. Imádok utazni, mert utazni élmény és később is jó rá visszagondolni, nekem sokkal több boldogságot nyújt, mint bármelyik tárgy. Merthogy azt írod: "Meglegyen mindenkinek mindene, tárgyakra gondolok most elsősorban." Lehet a párodnak viszont nem a tárgyak a fontosak.
Mondok egy példát: utálok mosogatni, ettől még megvoltam mosogatógép nélkül is. Már van mosogatógép, de nem lettem tőle boldogabb, mint amikor nem volt. Egy utazás után viszont legalább 1 hónapig fülig ér a szám, mert feltöltődöm.
Persze ha számlákra sincs pénz pl, az tök más dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!