Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ugye nem vagyok egyedül azzal...

Ugye nem vagyok egyedül azzal hogy kislámpánál alszok?

Figyelt kérdés

Tudom eléggé pisisnek tűnik, de én nem tok korom sötétbe aludni ezért egy kis fényű lámpa mellett alszok..

Más is így van ezzel vagy én vagyok ennyire félős.

14/L

2009. jún. 23. 20:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

nem vagy vele egyedül.. és nem feltétlen ciki...

de én spec korom sötétbe alszok..csukott ajtónál.. és még a tv kis piros fénye, a rúter/modem kis zöld fényei is zavarnak.. :)

2009. júl. 25. 21:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Azzal még egyedül vagy,csak világít a lámpa.
2009. júl. 25. 22:03
 23/25 anonim ***** válasza:
tiszta szégyenek vagytok!
2009. júl. 29. 17:09
 24/25 anonim válasza:
én soha az életbe nem aludtam kislámpával. nem is biztos hogy tudnék. de ha felnőtt fejjel valaki azért nem tud sötétben elaludni mert fél, akkor azzal nem ártana kezdeni valamit, mert szerintem ez nem tartozik a normális dolgok közé.
2010. júl. 9. 16:44
 25/25 A kérdező kommentje:
Eléggé régen írtam ki a kérdéstxD Már teljes sötétségnél alszok, bár néha még jó ha van fény.
2010. júl. 11. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!