Ugye nem vagyok egyedül azzal hogy kislámpánál alszok?
Figyelt kérdés
Tudom eléggé pisisnek tűnik, de én nem tok korom sötétbe aludni ezért egy kis fényű lámpa mellett alszok..
Más is így van ezzel vagy én vagyok ennyire félős.
14/L
2009. jún. 23. 20:50
1/25 anonim válasza:
15 vagyok, mikor kisebb voltam én sem tudtam korom sötétben aludni... bár én azóta rájöttem hogy teljes sötétségben a legjobb,csukott ajtónál :)
100% hogy nem vagy egyedül :)
2/25 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok, de még ennyi idősen is kislámpánál alszom, ha egyedül alszok. ciki, de nem szeretek sötétben aludni. ha a barátommal alszom, csak akkor nem kell a fény. ezzel rajtad/rajtunk kívül még nagyon sokan így vannak hidd el, csak hát senki nem dicsekszik vele:P
3/25 anonim válasza:
Én is csak lámpa fénynél tudok aludni, de nem azért mert félek a sötétben, hanem azért mert börtönben voltam 23 évet.
4/25 anonim válasza:
Én kiskoromba nagyon féltem a sötétben, de nekem esélyem sem volt, hogy felkapcsoljak egy kis villanyt is, mert akkor kaptam volna "Ne égesd a villanyt", így megyszoktam. Szóval szerintem nem ciki.
5/25 anonim válasza:
én is 14/L vok,és régebben én is kislámpával aludtam,úgy kábé fél éve tudtam megszokni,h nem alszom vele...
6/25 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, és TV-nél alszom, mert kicsit Én is félek, főleg ha valami hülye horrort néztem, hetekig rágódok miatta:D A TVbe meg még dumálnak is, jó azt hallgatni és arra elaludni.
7/25 anonim válasza:
én nagyon félek a sötétben. kivétel: az ágyamban nyakig betakarózva.:) szóval én sötétben alszok. de az ajtót nem merem becsukni
8/25 anonim válasza:
próbáld ki azt a párnát amit a lámpa mellé raksz és feltöltődik...ha hamar elalszol akkor addig bőven világítani fog neked :)
9/25 anonim válasza:
De mitől féltek?:P
Amúgy sztem se ciki, bár én biztos nem tudnék úgy aludni.
10/25 anonim válasza:
Engem zavar a fény, mikor aludni szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!