Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ugye nem vagyok egyedül azzal...

Ugye nem vagyok egyedül azzal hogy kislámpánál alszok?

Figyelt kérdés

Tudom eléggé pisisnek tűnik, de én nem tok korom sötétbe aludni ezért egy kis fényű lámpa mellett alszok..

Más is így van ezzel vagy én vagyok ennyire félős.

14/L

2009. jún. 23. 20:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek vannak furcsa szokásai...

Én egész nap sötétben vagyok, leeresztett redőnynél, kulcsra zárt szobaajtóval szóval nálam a fény a zavaró. Viszont kb 10 éves koromig én sem aludtam kislámpa nélkül. Lassan szerintem te is rájössz majd hogy nincs mitől félni a sötétben.

2009. jún. 23. 23:42
 12/25 anonim ***** válasza:
24%
emmá szígyén kisjányom!
2009. jún. 24. 00:54
 13/25 anonim ***** válasza:
95%
23 éves vagyok, és csak a tv fényénél tudok elaludni. Ha pedig nincs itthon a férjem, akkor még a nagyvillanyt is felkapcsolom. Szerintem egyátalán nem ciki!
2009. jún. 24. 11:22
 14/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :D

Amúgy az a furcsa hogy én imádom a sötétet szinte egész nap sötétben vagyok, de este valahogy nem tudok.. :s

Eszembe jutnak a horrorok meg minden félelmetes dolog :s

2009. jún. 24. 12:03
 15/25 anonim ***** válasza:
94%

13 éves vagyok

Nem bírok vaksötétban aludni én sem. A szoba másik végében van egy kislámpa, az addig világít amíg el nem alszom és anya vagy tesó le nem kapcsolja.

2009. jún. 25. 09:03
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

En is tv-nel alszom el, pedig ott van a ferjem mellettem, ugy hogy nem kene feljek :))

Meg a 12 eves lanyom is tv-nel alszik:)

32/N

2009. júl. 25. 02:34
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy alszok el, hogy szól a tv. Mindig beállítom, hogy 30 perc múlva kapcsolódjon ki. Pedig már két gyerekes anyuka vagyok :-)
2009. júl. 25. 02:38
 18/25 anonim ***** válasza:
Nekem a sötétben semmi ijesztő sincs, szerintem inkább megnyugtató. Nem is tudok lámpa vagy tv mellett aludni, csak tökéletes sötétben. De nem ítéllek el érte, sokan vannak ezzel máshogy.
2009. júl. 25. 11:08
 19/25 anonim ***** válasza:

Én is igy voltam 14 éves koromig lápmafénynél aludtam, és mikor már elaludtam, akkor jött be anyu lekapcsolni.

nekem a legnagyobb bajom az volt, hogy láttam egy horrorfilmet és mindig az volt bennem, hogy sötétben majd bejön és bánatni fog, meg minden egyes kis zizzenésre magamra húztam a takarót. És hidd el, nem vagy egyedül ;)

Ki fogsz nőni belöle.

2009. júl. 25. 12:36
 20/25 anonim válasza:
gondolj a félelmeidre, azokra a dolgokra, hogy mitől rettegsz, szorongsz, félsz éjjel a sötétben! hogy milyen lidércek, démonok, szellemek, és ki tudja mi sötét dolog lakozik a szobádban. na és ha ez megvan akkor arra gondolj, hogy milyen szar lenne ezeket látni világosban. amig a sötétben csak a képzeletedben vannak ott, addig a világosban bármikor láthatsz egyet. sőt a szellemeket a fény vonzza éjjel, mert az energiákat keresik.
2009. júl. 25. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!