Ugye nem vagyok egyedül azzal hogy kislámpánál alszok?
Tudom eléggé pisisnek tűnik, de én nem tok korom sötétbe aludni ezért egy kis fényű lámpa mellett alszok..
Más is így van ezzel vagy én vagyok ennyire félős.
14/L
Mindenkinek vannak furcsa szokásai...
Én egész nap sötétben vagyok, leeresztett redőnynél, kulcsra zárt szobaajtóval szóval nálam a fény a zavaró. Viszont kb 10 éves koromig én sem aludtam kislámpa nélkül. Lassan szerintem te is rájössz majd hogy nincs mitől félni a sötétben.
Köszi a válaszokat :D
Amúgy az a furcsa hogy én imádom a sötétet szinte egész nap sötétben vagyok, de este valahogy nem tudok.. :s
Eszembe jutnak a horrorok meg minden félelmetes dolog :s
13 éves vagyok
Nem bírok vaksötétban aludni én sem. A szoba másik végében van egy kislámpa, az addig világít amíg el nem alszom és anya vagy tesó le nem kapcsolja.
En is tv-nel alszom el, pedig ott van a ferjem mellettem, ugy hogy nem kene feljek :))
Meg a 12 eves lanyom is tv-nel alszik:)
32/N
Én is igy voltam 14 éves koromig lápmafénynél aludtam, és mikor már elaludtam, akkor jött be anyu lekapcsolni.
nekem a legnagyobb bajom az volt, hogy láttam egy horrorfilmet és mindig az volt bennem, hogy sötétben majd bejön és bánatni fog, meg minden egyes kis zizzenésre magamra húztam a takarót. És hidd el, nem vagy egyedül ;)
Ki fogsz nőni belöle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!