Mit csináljak?! HELP!
Figyelt kérdés
Jóba lettem egy lánnyal az osztályba nem sokára legjobb barátnők lettünk. Nem sokkal azután,hogy én összevesztem egy másik barátnőmmel. És ő rajta meg folyton lógott egy csaj meg nyalizott neki meg minden.. És azt mondta , hogy tökre idegesíti őt meg minden. De ezt csak nekem mondta el annak a csajnak nem. De utána neki is elmondta , hogy ő nem szeretne már vele többet barátkozni. Utána egy-két napig rosszba voltak meg minden.. Utána a csaj megint folyton nyalizott. Utána kibékültek.. És akkor most úgy van , hogy az elméletileg legjobb barátnőm folyton azzal a csajjal van. Nála alszik , elmennek hozzá stb.. Meg amikor nem merte elmondani a csajnak , hogy nem szimpi neki akkor folyton kibeszélte a háta mögött velem..(De a csaj azt kezdettől fogva tudta , hogy én nem kedvelem) És most , hogy vele lett ilyen nagyon jóba félek , hogy engem is csak kihasznál mint azt a csajt(mert folyton mondta , hogy csak azért van vele mert visz pénzt a suliba) meg , hogy kibeszél a hátam mögött úgy mint azt a csajt..Szerintetek kihasznál? (tudom nem éppen érthetően fogalmaztam de most így sikerült.:S)2012. máj. 3. 15:11
1/2 anonim 

válasza:

Először is ezt, hogy 'meg minden..' felejtsd el légyszíves!
Másodszor, szerintem nem kell, hogy a legjobb barátnőd legyen feltétlenül ha így érzed. Próbálj meg kicsit távolodni tőle és más emberek felé is nyitni, és ha bántani fogja, leesik neki, hogy neked mennyire rossz amikor ő csinálja ezt és megbízhatsz benne, ha meg nem akkor nem vesztettél semmit. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!