Mit lehet tenni hiperaktív gyerekkel?
"a hiperaktivitás egy természetes jelenség, örülni kellene egy ilyen gyereknek, akinek energiája és mozgásigénye van"
én írok marhaságokat? A hiperaktivitás okai lehetnek:
enyhe oxigénhiánytól kezdve -szerinted ez természetes?- valamilyen kémiai mérgezésen át mindenféle egyéb biológiai behatásig, de ok, én írok marhaságokat, nevezzük is inkább az ilyet 'indigo' gyereknek, aki majd megváltja a világot -hahahaha-.
# 12/12
igen, mint ahogy a fáradékonyság lehet ártatlan megfázás, depresszió, és halálos betegségek TÜNETE is. te kevered a hiperaktivitás tünetét az azokhoz kapcsolható betegségekkel. az esetek nagy részében akármilyen okból is, egyszerűen aktívabb a gyerek, mint kortársai.
de ez ugyanakkora hülyeség, mint depressziósnak hívni minden gyereket, akinek rossz kedve van és megállapítani, hogy gyógyszerekkel kezelhető. a legtöbb "depressziós" gyerek lelki és életviteli problémákkal küzd, nem szervi rendellenességgel.
csak ugye okoskodni megint könnyebb
teljesen összefüggéstelenül hadoválsz
""a hiperaktivitás egy természetes jelenség, örülni kellene egy ilyen gyereknek, akinek energiája és mozgásigénye "
Rendesen felkúrtad az agyamat ezzel. Komolyan ennyire hülye vagy? A hiperaktivitás egy betegség, kb mint a túlsúly, de mindegy. Ki mondta neked, hogy 'természetes' jelenség? Istenem...
"Más, nem-genetikai eredetű esetben a betegség oka az anya terhesség alatti alkoholfogyasztása, aktív vagy passzív dohányzása, magas ólomszint a szervezetében, a koraszülöttség, alacsony testtömeg születéskor, az agy prefrontális (homloki) részének sérülése születéskor."
Gratulálok :) A sok 'természetes' okod, nesze. Innentől kezdve meg hagyjál, elegem van a hozzád hasonló anonim b@lf@szokból, akik viszont tényleg hülyeségeket dumálnak. Talán én is, de ott az idézet. Forrást tőlem ne várj, olvassál utána, vagy legalább életedben egyszer vegyél könyvet a kezedbe, aztán pattogjál.
Idiot."
ha már ilyen okos vagy hogy ismered a wikipédiát, akkor olvasd el a cikk címét is, amit olvasol...
igaz, hogy kint van a nevem, de én vagyok az anonim. ellenben a malacpompa intellektuális választás.
a saját hülyeséged miatt vergődsz, már csak azért is kiteszem ide, hogy lássa a jónép, hogyan osztogat tanácsot egy idióta. elismerem, nem olyan érdekes téma a pszichiátria, mint a való világ, de ha már lusta vagy művelni magad a témában, ne okoskodj
Te nyomorék :D
A túlsúlyútól elleni félelmeid meg senkit sem érdekelnek. Vicces, hogy gyermekkoromban azért b@sztattak mert 'túl mozgékony' vagyok, erre te retard meg azért, hogy 'szerinted' 'kocka' vagyok. B@sznám anyádat gyomron, de úgy, hogy soha a büdös életbe nem ellik még egy ilyen retardált fogyatékkal élő nyomoronc g*cit erre a világra, mint te. Írd le a problémáidat egy papírra és tedd be a fiókod mélyére, annyira érdekel ez bárkit is.
A társadalomról alkotott elméleteid -ki hasznos tagja és ki nem- úgyszintén.
"ha már ilyen okos vagy hogy ismered a wikipédiát, akkor olvasd el a cikk címét is, amit olvasol... "
El lett olvasva, ennek a tünete lehet pl a hiperaktivitás. Ki a lóf@sz mondta neked, hogy a gyerek 'természetes' okból mozgékony? Szerintem senki. Vigyék orvoshoz az majd diagnosztizálja, de lesz@rom már a magadfajta 'intelligens' nyomoroncokat. Csáó.
"pszichiátria"
Ezt meg senki sem tartja tudománynak :D Te idióta.
látom a gondolkodás nem az erősséged, bár nem is várom el ezen az oldalon hogy valaki elismerje hogy tévedett
ha elégedetlen vagy magaddal, ne másokon vezesd le és ne kifogásokat keress, hanem tegyél ellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!