Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék "cuki, hiperak...

Hogyan lehetnék "cuki, hiperaktiv" lány?

Figyelt kérdés

Az a baj,hogy túl komoly,értelmes,és csendes vagyok. Emiatt néhányan unalmasnak tartanak. Meg szeretnék változni. Hogyan válhatnék cukivá és hiperaktivvá?

L/15

2010. okt. 11. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszene egy ilyen lány, amilyen te vagy...

17/F

2010. okt. 11. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:

NEHOGY MEGVÁLTOZZ!!!

így sem találunk értelmes, rendes lányokat

már csak az kéne hogy még eggyel kevesebb legyen belőlük :D

2010. okt. 11. 21:52
 3/11 A kérdező kommentje:
örülök,de hogy lehetnék másmilyen?
2010. okt. 11. 21:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is. Én is pontosan ilyen vagyok csak fiúban. Olyan nagyon értelmesnek nem mondanám magam (hülye vagyok, na...), de csendesnek viszont annál inkább.

20/F

5/11 A kérdező kommentje:
de én utálok ilyen lenni
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is utálok, de ez van. Nagyon rossz amikor a többiek beszélgetnek, én meg akárhogy akarok, nem tudok bekapcsolódni. Néha sikerül egy kicsit a középpontba kerülnöm, de csak akkor ha kevesen vagyunk. 2-3 fő. Megpróbálok változni, kívülről szerintem úgy látszódhat, hogy túlságosan meg akarok felelni, magamat olyannak láttatni amilyen igazábol nem vagyok. Ez még nehezebbé teszi az egész személyiségváltozást. Egyébként ne nagyon akarj változni, olvasd el ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

20/F

2010. okt. 11. 21:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Férreértitek, nem azzal van a bajom,hogy nem vagyok szófo_só, hanem kicsit energikusabb,pörgősebb,cukibb szeretnék lenni
2010. okt. 11. 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Így is lehetsz nagyon aranyos, az nem attól függ :)

első

2010. okt. 11. 22:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Jaj, ne is mondd.... Mindig is titokzatos, "jégcsaphercegnő" típusú lány akartam lenni, de egyszerűen képtelen vagyok rá, mert hangos, nagydumás, lökött, hebrencs kis tini vagyok:/ Evvan. Cserélhetünk, ha gondolod:)
2010. okt. 12. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérlek szépen, ne legyél az! Utálom az olyanokat. Ismerek egyet, és gyakran leütném valamivel. Még annak se áll feltétlenül jól, aki nem játssza meg, de ha olyanná VÁLSZ (vagyis megjátszod), akkor azt éred el, hogy az összes értelmes fiú békén fog hagyni.
2010. okt. 20. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!