Hogyan lehetnék "cuki, hiperaktiv" lány?
Az a baj,hogy túl komoly,értelmes,és csendes vagyok. Emiatt néhányan unalmasnak tartanak. Meg szeretnék változni. Hogyan válhatnék cukivá és hiperaktivvá?
L/15
Nekem nagyon tetszene egy ilyen lány, amilyen te vagy...
17/F
NEHOGY MEGVÁLTOZZ!!!
így sem találunk értelmes, rendes lányokat
már csak az kéne hogy még eggyel kevesebb legyen belőlük :D
Nekem is. Én is pontosan ilyen vagyok csak fiúban. Olyan nagyon értelmesnek nem mondanám magam (hülye vagyok, na...), de csendesnek viszont annál inkább.
20/F
Én is utálok, de ez van. Nagyon rossz amikor a többiek beszélgetnek, én meg akárhogy akarok, nem tudok bekapcsolódni. Néha sikerül egy kicsit a középpontba kerülnöm, de csak akkor ha kevesen vagyunk. 2-3 fő. Megpróbálok változni, kívülről szerintem úgy látszódhat, hogy túlságosan meg akarok felelni, magamat olyannak láttatni amilyen igazábol nem vagyok. Ez még nehezebbé teszi az egész személyiségváltozást. Egyébként ne nagyon akarj változni, olvasd el ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
20/F
Így is lehetsz nagyon aranyos, az nem attól függ :)
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!