Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék "cuki, hiperak...

Hogyan lehetnék "cuki, hiperaktiv" lány?

Figyelt kérdés

Az a baj,hogy túl komoly,értelmes,és csendes vagyok. Emiatt néhányan unalmasnak tartanak. Meg szeretnék változni. Hogyan válhatnék cukivá és hiperaktivvá?

L/15

2010. okt. 11. 21:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vok fiúban, mint láttam az elöbb valaki.

OOOlyan aranyos vaaagy.

Egyszer szerelmes voltam egy csajba, aki nagyon hasonlít rád, kivéve, h beszédesebb. Képzeld, szerelmes voltam belé, és annyira cuki volt mindig úgy tisztelte, a mai napig kerül, azt hiszi nekem rosszul esik, ha látom :DDDDD

Ő általában spontán megszólít bárkit, aztán dumál vele, ameddig lehet folytatni. Ez szép és jó, csak spontán utálják, mert a lazaságtól egy kicsit megnő az őszintesége is, tiszta köcsögül viselkedik, meg minden, gondolom te meg nem ártanál ink senkinek.... Inkább maradj ilyen amilyen vagy :D

2011. aug. 6. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!