Kikki234 kérdése:

HELP. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 éve kezdtem el vasalni a hajam már csak a stílus kedvéért is, de ekkor még semmi baj nem volt. Tavaly nyáron anyám kitalálta hogy "dajeroljuk be" a hajam, mert jól fog állni. Nem így történt. Az óta akár naponta 3x is hajlandó vagyok vasalni, és persze elő is jött a következménye. Eszméletlenűl töredezik. Félek, mert nem akarok nyakig érő hajat. Használok töredezés gátló samponokat, balzsamokat, de ezek csak 1-2 napig bírják a hajam tartani. A vasalásról nem fogok lemondani, viszont már vagy 3 hónapja nem vágattam belőle. Mit gondoltok mit tegyek?

2012. ápr. 29. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:
napi haromszor?:o az nagyon nem tesz jot a hajadnak, mindenkepp vagass belole, az egyik baratnom olivaolajas pakolast hasznal szinten dajerolas utan mivel neki is tonkretette a hajat..o azt mondja h sokat javult igy a haja
2012. ápr. 29. 23:30
 2/3 A kérdező kommentje:

igen napi 3x. Ugyan is nagyon idegesít meg zavar akár egy göndör tincs is. Főleg most hogy itt a megel párás idő persze hogy vasalás után visszaáll a hullámos/göndörös változatva.. Azt az olivaolajas dolgot kipróbálom köszi. Vágatni meg most pénteken fogok belőle. :)

Azért még jöhetnek az ötletek!

2012. ápr. 29. 23:34
 3/3 anonim válasza:
van egyfajta "tartós hajegyenesítés", bár én nem próbáltam még, de tervezem :) Nagyon ígéretesnek látszik. A notorikus hajvasalást pedig mindenképp hagyd abba, mert örülhetsz, ha egyáltalán nyakig fog érni a hajad!(én is így jártam) Az olivaolaj pedig tényleg jó ötlet, bár ami nekem bevált az a Hajszilikon. Próbáld ki!
2012. ápr. 29. 23:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!