Miért vagyok ilyen furcsa?
nem tudom hogy kezdjek neki pár dolognak, hogy intézzek el 1-2 dolgot...
elégé zárkózott vagyok..
magányosnak érzem magam sokszor, pedig vannak barátaim, foglalkoznak velem a szüleim..
csendes tipus vagyok, szerintem ezért néha "elfelejtenek" meghívni házibulikba..
nem vagyok elégedett magammal..
van hogy kedvem sincs élni..
nemtudom mit kezdjek magammal..
nemszeretem kimutatni az érzéseim.. => nem tudja senki hogy is érzek valójában néha..
/nem is tom hogy mondjam.../ nemszeretek/félek hozzáérni máshoz.. persze nem betegesen.. csak.. ha nem muszály nem érek hozzá senkihez..
15/f

remek, mindjárt én kérek bocsánatot.
15 vagy...most gimi első volt akkor neked? az engem is megviselt... bár nekem szar volt a váltás, nálad akkor lehet nem ez a probléma.
van vki háziállatotok? én imádom a macskáinkat... meg is szoktak vigasztalni. valahogy tudják, ha szomorú vagyok. de sajna nem mindig... és jól lehet velük beszélgetni...

Nemvagy ezzel egyedül legalábbis az érintkezős dologgal. Én sem szeretk hozzáérni emberekhez. Még a saját szüleimet sem "ölelgetem." mindig azzal húznak h a barátommal is igy viselkednék? lehet h éépen ezért nincs...nemtudom :P
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!