Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen furcsa?

Miért vagyok ilyen furcsa?

Figyelt kérdés

nem tudom hogy kezdjek neki pár dolognak, hogy intézzek el 1-2 dolgot...

elégé zárkózott vagyok..

magányosnak érzem magam sokszor, pedig vannak barátaim, foglalkoznak velem a szüleim..

csendes tipus vagyok, szerintem ezért néha "elfelejtenek" meghívni házibulikba..

nem vagyok elégedett magammal..

van hogy kedvem sincs élni..

nemtudom mit kezdjek magammal..

nemszeretem kimutatni az érzéseim.. => nem tudja senki hogy is érzek valójában néha..

/nem is tom hogy mondjam.../ nemszeretek/félek hozzáérni máshoz.. persze nem betegesen.. csak.. ha nem muszály nem érek hozzá senkihez..

15/f

2009. jún. 22. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
dögölj meg. undorító vagy.
2009. jún. 22. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
23%

Az előző válaszoló vagyok... Nos...az uccsó mondatodra nem tudok mit mondani.

Hát...ha nem mutatod ki az érzéseid, akkor nem is fog senki sem rájönni, hogy mi a fenét gondolsz/érzel.

Mit kezdj magaddal? Olvass, táncolj, fess, rajzolj, fuss, segíts a házimunkában, tanulj, szórakozz, hallgass zenét...stb. (Ekkora bunkót)

Miért érzed magad magánosnak? Vannak barátaid nem? Bizti valami tinikori hülyeséged ez.

Van hogy kedved sincs élni? Szégyelld el magad. Örülj, hogy élhetsz. Valaki meghal 1 éves korában... Soha nem fogja megtudni, milyen az 1. osztály, a csók...stb...

Nem vagy elégedett? tudsz változtatni magadon, csaak akarni kell. Ha nem változtatható rész, fogadd el, én is elfogadtam a nyomi kislábujjam.

nnnoooss.....az elfelejtenek-et tetted időzőjelbe, szóval szerintem nem egy hatalmas "tragédia", hogy néhány házibuliról lemaradsz. kell azért pihenni is...

Kis s*ggfej vagy. hülye, egy görcs. egy féreg. Hogy gondolhatsz ilyeneket? Szerintem nincsen semmi okod rá...Mást megerőszakolnak, megvernek a családjukban, te meg jódolgodban nem tudsz mit csinálni.

Kösd fel magad inkább....

15/L

2009. jún. 22. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Most mért kell ezt csinálni vele ilyen csúnyákat írni rá mikor nem is ismered? Eléggé maga alatt van , lehet hogy nem tudja megbeszélni senkivel, és ezért írt ide.
2009. jún. 22. 20:31
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
nem vagy egyedül...
2009. jún. 22. 20:57
 5/12 A kérdező kommentje:

első válaszolónak:

tudod miért nem akarok kimutatni az érzéseim? nem!

ha ennyire érdekel, azért, mert félek hogy egy depis emosnak gondolnának, és mindenki elfordulna tőlem!

kösz a nagyon is pozitív válaszokat.. aszem valameik nap befexem a vonat elé...

2009. jún. 22. 22:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Feküdj!:D

De hidd el, adtam én hasznos tanácsokat is, ne féljél ennyire :P.

2009. jún. 22. 23:54
 7/12 anonim ***** válasza:
ha az első válaszoló gonoszkodó megjegyzéseit, szavait nem vesszük figyelembe végülis tényleg hasznos dolgokat írt, amiket érdemes lenne megfogadni szerintem!
2009. jún. 23. 17:34
 8/12 anonim ***** válasza:

első, mekkora gondolkodó vagy. imádom az ilyeneket. oké, gondolja bele magát mások helyzetébe, attól nem lesz jobban. jó, vannak rosszabb sorsú emberek, attól nem fogja jobban érezni magát, nem fogja tudni, h miért van ez vele és egyaltalán min kéne változtatnia. annak valszeg áll valami a hátterében, h nincs kedve élni.. szerintem a magány. talán nem igaz barátaid a barátaid, ha nem tudsz velük beszélgetni, és mondjuk nincs egy testvéred, akivel igen, akkor nagyon nehéz meglenni.

nekem baromi sokat segítettél volna első. nem tudom mit akartál elérni a seggeskedéseddel.

2009. jún. 24. 17:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Figyuzz, csak leírtam a véleményem. Nekem leharapni a fejem. Inkább a kérdésre válaszoltál volna többet...
2009. jún. 25. 18:10
 10/12 anonim ***** válasza:
*nem kell
2009. jún. 26. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!