Miért vagyok ilyen furcsa?
nem tudom hogy kezdjek neki pár dolognak, hogy intézzek el 1-2 dolgot...
elégé zárkózott vagyok..
magányosnak érzem magam sokszor, pedig vannak barátaim, foglalkoznak velem a szüleim..
csendes tipus vagyok, szerintem ezért néha "elfelejtenek" meghívni házibulikba..
nem vagyok elégedett magammal..
van hogy kedvem sincs élni..
nemtudom mit kezdjek magammal..
nemszeretem kimutatni az érzéseim.. => nem tudja senki hogy is érzek valójában néha..
/nem is tom hogy mondjam.../ nemszeretek/félek hozzáérni máshoz.. persze nem betegesen.. csak.. ha nem muszály nem érek hozzá senkihez..
15/f
Az előző válaszoló vagyok... Nos...az uccsó mondatodra nem tudok mit mondani.
Hát...ha nem mutatod ki az érzéseid, akkor nem is fog senki sem rájönni, hogy mi a fenét gondolsz/érzel.
Mit kezdj magaddal? Olvass, táncolj, fess, rajzolj, fuss, segíts a házimunkában, tanulj, szórakozz, hallgass zenét...stb. (Ekkora bunkót)
Miért érzed magad magánosnak? Vannak barátaid nem? Bizti valami tinikori hülyeséged ez.
Van hogy kedved sincs élni? Szégyelld el magad. Örülj, hogy élhetsz. Valaki meghal 1 éves korában... Soha nem fogja megtudni, milyen az 1. osztály, a csók...stb...
Nem vagy elégedett? tudsz változtatni magadon, csaak akarni kell. Ha nem változtatható rész, fogadd el, én is elfogadtam a nyomi kislábujjam.
nnnoooss.....az elfelejtenek-et tetted időzőjelbe, szóval szerintem nem egy hatalmas "tragédia", hogy néhány házibuliról lemaradsz. kell azért pihenni is...
Kis s*ggfej vagy. hülye, egy görcs. egy féreg. Hogy gondolhatsz ilyeneket? Szerintem nincsen semmi okod rá...Mást megerőszakolnak, megvernek a családjukban, te meg jódolgodban nem tudsz mit csinálni.
Kösd fel magad inkább....
15/L
első válaszolónak:
tudod miért nem akarok kimutatni az érzéseim? nem!
ha ennyire érdekel, azért, mert félek hogy egy depis emosnak gondolnának, és mindenki elfordulna tőlem!
kösz a nagyon is pozitív válaszokat.. aszem valameik nap befexem a vonat elé...
Feküdj!:D
De hidd el, adtam én hasznos tanácsokat is, ne féljél ennyire :P.
első, mekkora gondolkodó vagy. imádom az ilyeneket. oké, gondolja bele magát mások helyzetébe, attól nem lesz jobban. jó, vannak rosszabb sorsú emberek, attól nem fogja jobban érezni magát, nem fogja tudni, h miért van ez vele és egyaltalán min kéne változtatnia. annak valszeg áll valami a hátterében, h nincs kedve élni.. szerintem a magány. talán nem igaz barátaid a barátaid, ha nem tudsz velük beszélgetni, és mondjuk nincs egy testvéred, akivel igen, akkor nagyon nehéz meglenni.
nekem baromi sokat segítettél volna első. nem tudom mit akartál elérni a seggeskedéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!