Mi a baj velem? Prosti vagyok, de nem érdekel
Nem útszéli prosti vagyok,hanem egy férfi van az életemben,akivel együtt vagyok,házas és pénzt ad.De ez kicsit olyan,mintha prosti lennék vagy valami...
Szeretem,de tudom,hogy nem akar válni.
Kötődöm hozzá(talán azért,mert egész életemben csak vele feküdtem le,talán azért,mert ő az első igazi kapcsolatom,nem tudom),még akkor is,ha nem akarok,mert tudom,hogy mindig csak 2. leszek nála.Néha szörnyű bűntudatom lesz.
De mindig azzal nyugtatom magam,hogy jól jön a pénz,olyan színvonalon élhetek,amilyet "normális" munkával talán sosem érhettem volna el és hogy ezzel a családomat is támogatom,szóval jót is teszek és így sok szabadidőm van.
Az a baj,hogy ez a bűntudat egyre ritkábban jön elő nálam,de ha elő is jön,vásárlásba fojtom.
Miért van ez?Mi a baj velem?
A pénz kevésbé zavar, mindenki úgy szerez ahogy tud. Ha csak ez aggaszt. Az hogy tudod hogy veled csalja a feleségét az jobban.
Azt tudod hogy ez nem maradhat igazi "munka" vagy életcél? Ha nem akar válni akkor vagy előbb utóbb ott hagy téged, vagy magától lepleződik le. Nyugdíjas "állásod" ebből max úgy lehet ha tényleg prosti leszel aki több férfival is megcsinálja ugyanezt.
Csak arra akarok célozni hogy ez a helyzet hosszú távon fenn tarthatatlan, tehát előbb utóbb dűlőre kell vinni hogy ki mit akar és milyen áldozatot akar hozni. Vagy neki kell szakítanod vele, vagy neki veled.
Hogy vásárlásba fojtod a bánatod, hát :/ Mit mondjak. Ha még nem is becsülöd meg a pénz értékét akkor mit szimpatizáljak azzal hogy esetleg szükséged van rá.
Inkább rakd félre a pénzt, később még jól jöhet.
A szabadidőd meg értelmesen használd ki amíg lehet (tanulás).
Nem fog ez a kapcsolat valószínűleg sokáig tartani így.
Hiányzik apukád? Apa kép? Támasz?
Mennyire szereted magad?
Terápiára is futna?
Rendes önkép felállítására?
Sikerélményekre?
Vigyázz magadra!
Szeress, élj és épülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!