Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket érdekel hogy hány...

Titeket érdekel hogy hány százalékosak vagytok?

Figyelt kérdés
A "hasznos válaszadás" tekintetében.
2012. jan. 26. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
érdekel, de nem tartom fairnek..szerintem többet is érdemelnék..-.-""
2012. jan. 26. 17:46
 2/10 Detro ***** válasza:
50%

Lesz@rom! XD

Zöld kéz ->

2012. jan. 26. 17:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Első,igen,hajdanán én is 92 %-os voltam masszívan,aztán adtam néhány választ egy kérdésre,ami mellesleg az egyetlen helyes és tudományos bizonyítással meg is alapozott válaszok voltak,aztán néhány kis dilettáns gyökér leszavazta őket és lehúzta az átlagom,ez van :/.Ha már nem tudok magas átlagú lenni mert valakinek nem felel meg néhány válasz(amit nem is lehetne egyéni vélemény szerint értékelni,mert nem olyan kategóriájú,egyszerűen az a helyes,mint hogy a kettő meg kettő az nem 3 vagy 5 hanem 4)akkor már nyugodt szívvel leszek egy bunkó pöts. :D
2012. jan. 26. 18:00
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

????

tyűha..lesem szarom, de tényleg, nem ez számít

2012. jan. 26. 19:53
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
Mindenkit lepontoztam, hogy tanuljatok meg leszarni
2012. jan. 26. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
annyira nem, a véleményemet akkor is megmondom ha tudom hogy nem fog tetszeni senkinek.
2012. jan. 26. 23:29
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem a pontok miatt járok ide, ha látom hogy le vagyok pontozva, hát ez van. Nem zavar különösebben, az emberek érdekelnek, a nézeteik, véleményük stb, nem a százalékok...
2012. jan. 27. 03:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha valakinek nem jön be az irományom, akkor egészségére. Én a kérdezőnek akarok segíteni, nem a népszerűségi indexemet feltornázni.
2012. jan. 27. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Pont leszarom XD
2012. jan. 27. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
nem mert ezt mindenki úgy használja mint a facebookon a like-ot. Ha az igazat mondod de nem tetszik sorry. attól meg hogy valaki százas lehet hogy mindenkivel bunkó és a többi bunkó értékeli... szóval nem
2012. jan. 27. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!