Ti mennyire vagytok érzékenyek a kritikákra amiket a külsőtökről mondanak? (Főleg lányok válaszát várom)!
Én nem tudom miért lehet, de nagyon el tudja venni az életkedvem 1-2 kritika!!!
Nem érzem magam rondának sem csúnyának,nem vagyok túlsúlyos, sem anorexiás,egyáltalán semmi olyan dolog ami miatt szégyenkeznem kéne vagy kisebbség érzetem lehetne! Mégis annyira megviselnek a kritikák, szeretnék ezen változtatni de nem megy! Teljesen ártatlan kis szavak, amik nem is rosszindulatúak, őszinte vélemények mind nagyon megviselnek. (Nem nagyobbakra kell itt gondolni,
csak pl egy ilyenre: "picit töredezett a hajad vége le kéne vágni az alját" vagy "kikopott a bőröd menj szolizz egy kicsit" vagy "nekem a kék szem tetszik neked meg zöld van" vagy "olyan fura a szád formája" és egyéb..)
Ilyen aprócska dolgokon képes vagyok órákig szomorkodni,
vagy hirtelen elkap a sírás és nem tudom,hogyan tartsam vissza.. :(:(:(
Ti mennyire vagytok érzékenyek ilyen szempontból??
16/L
Jó tudni hogy nem vagyok egyedül.
Minden ilyen megjegyzésen töröm a fejem napokig hogy ,, ezt most miért mondta, tényleg így van?-igen így van,de akkor miért gondolkodom rajta ennyit?" stb.
és az ilyen megjegyzések nekem is elveszik az egész életkedvem, nem tudok ellene mit tenni. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!