Etoltam az életem - olyat tanultam az egyetemen (jól tanultam, de csak vidéki egyetem) ami nem érdekelt igazán, most sincs állásom, depresszióban vagyok gyógyszert szedek, és semmi sem érdekel igazán. Mit tegyek? 27/f
Gözgáz diplomával nem olyan lehetetlen az elhelyezkedés.
Az más kérdés, hogy ha utálod amit csinálsz, akkor nem leszel produktív.
Keress valami olyan területet a közgázon belül (pl. ha a pénzügyi rész érdekelt, akkor lehetsz pl. pénzügyi tanácsadó), amit szívesen csinálsz. Ha ilyen nincs, akkor jobb, ha átképzed magad, valami csak van, ami érdekel.
Emellett legyen valami hobbid. Olyan tevékenység, ami kikapcsol. Ez bármi lehet, lényeg, hogy te élvezd. Ja és barátok! Nagyon sokat jelent, ha az embernek jó barátai vannak, akik támogatják!
En is igy vagyok, de en abbahagytam 1 ev utan az egyetemet. Most külföldön vagyok, jo lenne itt tanulni, de nincs ra penzem, meg amugy se tudom, hogy mit szeretnek. Ha van kedved, irj privit, nekem lenne kedvem beszelgetni. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!