Miért nem tudom elhinni, hogy nem vagyok annyira vészesen ronda külsőre és van esélyem a lányoknál nekem is?
Egyszerűen állandóan szorongok, ha lányoknál kell élőben kezdeményeznem ismerkedést és emiatt sokszor nem is merek odamenni a nekem tetsző lányokat leszólítani. Tisztában volta mindig is vele, hogy nagy orral és alacsony termettel nincsenek nagy esélyeim, de azért próbálkozni mégis kéne, mert így egyedül sem jó élni és már régóta szeretnék barátnőt, de emiatt a szorongó, gátlásos énem miatt még sosem volt barátnőm és tartok tőle nem is lesz, ha így haladok tovább.
Nem tudom, hogy vajon a nőknek tényleg a külső számít jobban vagy a duma vagy esetleg a jellem, intelligencia?
De én mindig a külsőm miatt érzem esélytelennek magam a lányoknál, ezért oda sem merek menni egy lányhoz, aki tetszik, de mégis mindig bánt a dolog, amiért nem léptem és naponta lejátszódik ez, mert sok szép lány van, aki nekem tetszik a buszmegállóban, buszon, városban, akárhol, amerre járok.
Az előnytelen külsőm miatt nem vagyok szerencsé, akikre tapadnának a lányok, egyszerűen érzem, hogy undorító, ronda törpe vagyok. Csak ne lennék ennyire érzelmes, akkor nem fájna ennyire a magány, szeretethiány na meg ha ne lenne annyi szeretet bennem, mert tudnék szeretni igazán ha lenne olyan lány, aki jellemre is megfog, de ilyen külsővel még kezdeményezni sem merek élőben ez a baj.
Borzasztóan csúnya pasikra is tapadnak időnként a nők. Jó példa erre Jack Nicholson, aki Hollywood összes gyönyörű nőjén végigment. (Persze, most mondhatod, hogy neki pénze meg hírneve volt, na de pénzes és híres pasikból olyan is akad rengeteg, aki jóképű is hozzá. :)
Szóval az a baj, hogy Te nem fogadod el magad, és ezt bizony egy normális, érzékeny nő azonnal észleli. Lehet, hogy csak tudat alatt, de érzi.
Neked kellene először átprogramozni az agyad arról, hogy "az orrom miatt sose lesz barátnőm" arra, hogy "igen, alkalmas vagyok arra, hogy boldoggá tegyek valakit". Pokoli nehéz, de ha sikerül, akkor jó eséllyel találsz barátnőt.
Amúgy tudod, hogy a babona szerint a nagy orr mivel jár...? :D
Az nagyon klassz, hogy sok a szeretet benned. Csakhogy először magadat kell megtanulnod szeretni. Anélkül nem megy.
Szerintem annak a nőnek, aki téged boldoggá tenne, az intelligencia és a jellem számít a legtöbbet. Igen, még akkor is, ha most ide mindenki elkezdi majd beírni, hogy pénzed legyen meg nagy farkad...
Én nőként írom ezt, és kizárólag azért, hogy segítsek, hogy megértsd, NEM a külsődön múlik.
Amúgy ha privátban küldesz képet, szívesen megírom, mi előnyös rajtad, és mivel tehetnéd még előnyösebbé. Nem muszáj, csak ha gondolod.
Messi is törpe és láttad már milyen csaja van? :)
Visca el Barca!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!