Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek az öngyilkos...

Mi a véleményetek az öngyilkosságról?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, van egy ember, aki elvesztett mindenkit aki fontos volt neki, és nincs értelme élnie, hónapok (esetleg évek óta) csak a rossz történik vele.
2012. ápr. 22. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

2-3-4/10

Hogy ti mekkora barmok vagytok!

Az öngyilkosság megfutamodás a problémák elől ergo GYÁVASÁG!

Adjátok a kérdező alá a lovat,talán egy reggel olvashatjátok az újságban,és büszkék lehettek:"Ezt mi csináltuk"!!!

Barmok,végig gondoltátok?

Nincs az a probléma,amit ne lehetne megoldani valahogy!

Lehetetlenség nincs,csak tehetetlenség!

Ja,de minek magyarázom,hiszen Ti,barmok ,ezt pontosan tudjátok!Ti tehetetlenek vagytok!!!

Kérdezőnek:felejtsd el!!!A következő nap mindig szebb,mint az előző volt!

2012. ápr. 24. 01:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Barom itt szerintem csak egy van.

Az embert minositi az, hogy milyen hangnemben, es mit ir.

Meg ha nem is ertesz egyet valakikkel, akkor sincs jogod arra hogy leminositsed oket!

Ismered azokat a szokat, hogy JO MODOR, UDVARIASSAG, TISZTELET?

A luzersegbe beletartozik a gyavasag is. En nem adtam a lovat a kerdezo ala.

ES masok se irtak, neki, hogy hajra fel tegyed, adunk kotelet, meg golyot. Velemenyeket irtak.

El kene fogadnod, toleralnod kene, hogy masoknak mas a velemenye. Onzo gondolkodasra utal, mikor

azt hiszem, hogy csak az en valaszom a helyes.

2012. ápr. 24. 02:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Itt a kérdés az volt, hogy mi a véleményetek...

Mindenki leírta a véleményét, és ha a másik nem ért egyet vele, akkor nem kell leszólni!

Egyébként mondta egy szóval is a kérdező, hogy ő öngyilkos szeretne lenni? Mert amennyire én olvastam nem..

2012. ápr. 25. 15:57
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. bár szerintem aki öngyilkos lesz az nem gyáva.. eléggé nagy bátorság kell hozzá szerintem, tudja, vége mindennek, soha többet nem élhet stb. de köszi a válaszokat:)
2012. ápr. 26. 13:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezzel szerintem fél ország így van, hogy elveszti a fontos dolgokat, és embereket maga körül. Szembe kell nézni a változásokkal amik jönnek, mert az mindenki érzi, hogy ez a világ így tovább nem mehet.
2012. máj. 3. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!