Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szedjem össze magam végre?

Hogyan szedjem össze magam végre?

Figyelt kérdés

Előre szólok hogy hosszú lesz.:)

Több problémám is van.Egyrészt,teljesen elhanyagolom magam,úgy értem,hogy a hajamat csak 1 héten 1× mosom,ezért tiszta zsír mindig,a körmeim is tök rondák,hosszúak,töredezzetek,a arcom pattanásos,zsíros,de nem ápolom semmivel,szőrteleníteni sincs kedvem,a fogamat már nem is tudom mikor mostam meg utoljára:),szóval nagyon elhagytam magamat.Annyit szoktam csak,hogy 1 nap 1×lezuhanyzok és kész.De ez csak most nyári szünetben van így,jó előtte se jártam hetenként kozmetikushoz,de akkor azért ápoltam magam.Ráadásul egész nap nem csinálok semmit,csak fekszek az ágyba és dvd-zek,meg gépezek és ennyí.Tavalyi nyaramat is így töltöttem,és halálra unatkoztam magam.Aztán megfogadtam hogy jövőre minden megfog változni,de egyszerűen nem tudok változtatni.Szeretnék végre lefogyni 10 kg-t,meg szeretnék végre SZÉP LENNI!!Csak az a gond,hogy sajna hormonzavarom van,és ezért vagyok tele pattanással,meg tiszta szőr vagyok mindenütt,és hát ezért nincs kedvem magammal foglalkozni,mert amikor látom,hogy mások hogyan néznek ki,és én hogyan nézek ki,teljesen depressziós leszek.Már rövid ujjút,meg rövid nadrágot se merek felvenni,mert a sok borotválástól borostás lett a karom,lábam,de máshol is sajnos.És ezért nem szeretek kimozdulni,főleg nyáron,amikor látom,hogy mindenki pólóban van,meg milyen jó alakjuk van a lányoknak, én meg..:((A másik gondom,hogy most ballagtam,és nagyon félek a középiskolától,mert elég zárkozott vagyok,és szerintem nem lesz ott egy barátom se:(meg ki fognak közösíteni,ettől nagyon félek:(

szertnék végre tényleg lefogyni,és megváltozni,hogy könnyeben menjen a barátkozás,ismerkedés,és ne legyek depressziós,mert most is az vagyok,nagyon szomorú vagyok,semmihez sincs kedvem,már az is eszembe jutott,hogy meg kéne halnom,úgysincs semmi értelme az életemnek:(

Szeretnék végre "kimászni ebből a gödörből"

egy 15 éves lány

2009. jún. 21. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

na épppen ezek miatt változtass!!!

jobban fogod magad érezni biztos, próbálj meg valami pattanáskezelő tonikot, kréemt... vannak termékek amelyeknek több "fajtájuk" van tehát arclemosó, szemcsés krém, stb...

mosd a hajad 2-3naponta

járj kozemtikushoz a pattanásaiddal és a hormonzavart is lehet valamelyest kezelni....

csak ne mindig arra gondolj h mert nincs kedvem

legyen kedved! és lesz változás is!

2009. jún. 21. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már rájöttem, hogy az egész csak elhatározás kérdése, amit persze elég nehéz megtenni. Én is voltam depressziós...most kezdek kilábalni belőle. És mi segített? SPORT! Vettem egy kondibérletet (már olyan 6000 Ft-ért lehet kapni havibérleteket, amivel korlátlanul mehetsz minden nap!). Teli van a terem tök jó alakú pasikkal és csajokkal? KIT ÉRDEKEL! Annál többen vannak túlsúlyosak is ott. Az első alkalommal még kicsit rosszul éreztem magam de rájöttem ha el akarok érni vmit, akkor csinálni kell. És tudod mi a jó? A sport ENDORFINT, azaz boldogsághormont termel. Az edzések után mindig úgy jövök ki, hogy húú milyen jó volt és mikor jöhetek legközelebb. Kb 1 hete kezdtem el járni és előtte én is úgy éreztem, meg akarok halni! De szerintem ez segíteni fog, csak tényleg elhatározás kell.

Ha sportolsz, tudod h már megteszel egy lépést azért, hogy jobb legyen! És így nyugodtabban is megeheted a különböző csokikákat (persze nem mértéktelenül!).

Gondold végig, most vagy 15 éves. Még teljesen időben vagy, hogy váltosztass. Itt van ez a nyár. SZEDD ÖSSZE MAGAD! Persze, hogy a külső nem minden, akkor nem is fonros annyira ha valaki a külselye ellenére magabiztosnak érzi magát! Mert akkor a társai ezt a magabiztosságot fogják értékelni, és nem a külselyét. Viszont a Te esetben ez nem így van. Ezért tényleg muszáj tenni. Önbizalom nélkül az ember senki. És ha úgy néz ki, hogy nem elégedett magával, nem is lesz magabiztos. Tedd meg szükséges lépéseket, hogy ELÉGEDETT LEGYÉL MAGADDAL. HA akarod bármit elérhetsz!!! GYERÜNK!!!

(bocsi a regényért...)SOk sikert kívánok! (jah és szedjél vitamint, mondjuk magnéziumot --> fáradtság, stressz ellen).

2009. jún. 21. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Jah és még annyi, hogy ha eljársz kondiba, "kénytelen leszel" utcaképes állapotba hozni magad. Tehát ez rá fog kényszeríteni arra, hogy megmosd a hajad stb. stb. És így nem fogod elhanyagolni magad. Ha a kondizás nem tetszik, akkor válasz valamilyen másik sportot. Szerintem csak ez lehet a kiút.. csak úgy magától meg nem evéstől nem lesz jó alakaod.. se magabiztosság és társai..

(előző voltam)

2009. jún. 21. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak akarat kell...
2009. jún. 21. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy hosszúra fog sikeredni a válaszom,de azt gondolom,tanulságos lesz.

Én ekcémás vagyok,állítólag ételallergia miatt van,bár most már azt mondták,hogy lehet h a tüdőmmel összefüggésben van(én ezt nagyon nem értem,h miért,na mindegy).Tavasszal valamelyest javult a bőröm,de néha így is borzalmas,piros foltok,néha viszket is,nappal megállom és nem vakarom,de éjszaka nem megy...Az ételallergiából kiindulva vigyáznom kell,hogy mit eszek,és nem sokat!!De itt jön az érdekes,nem annyira szeretem az alakom,változtatni akarok rajta.Nagy a hasam,a combom összeér na és a popómon is lenne mit dolgozni,de hiába mozgok,tornázok,hogyha nem ehetek akármit,és itt pont olyanokra gondolok,hogy paprika,paradicsom,répa,barack...Pedig,pont a zöldségek és gyümölcsök azok amiből sokat kéne ennem,de nem nagy a választékom...(ezek mellett még egy csomó mindenre allergiás vagyok).DE elfogadtam magam ilyennek,mert ez nem olyan mint a nátha,hogy kezeled és elmúlik.Figyelek,hogy mit eszek és mennyit,kenem krémmel ezáltal próbálom kordában tartani...:)Elfogadtam,hogy ilyen vagyok,és ezért nem vagyok depressziós sem,sőt boldog vagyok:)

Neked,pedig azt ajánlom,hogy ne lustálkodj,mert így nemhogy fogyni nem fogsz,hanem hízni sikerül majd!!!Kelj fel,vegyél arcradírt,tonikot pattanásos bőrre,esetleg tapaszt is megpróbálhatsz rá,járj el rendszeresen kozmetikushoz ezáltal hatalmas változást tapasztalhatsz a bőrödön.Menj el mozogj,fuss,biciklizz.A lényeg,hogy fokozatosan növeld a mozgást,pl. először 2héten keresztül heti 3x30perc futás vagy bicikli,aztán utána 3x40perc,végül 1óra.Ha egyedül nem bírnád,kérd meg a barátnődet,biztos elmenne veled mozogni:) Egyél sok-sok salátát,igyál napi 2-2,5L ásványvizet,a cukros üdítőket kerüld el és a chipseket,popcornt,kekszeket.Eleinte nehéz lesz,de hidd el,csak így valósíthatod meg azt a -10kg-t:)De miután látod az apró változásokat,már tudni fogod,hogy nem céltalan,és még jobban hajtani fogsz.

A következő sulitól ne félj,hiszen sok-sok gyerek lesz ott akik nem ismerik egymást!Fogyás és az ápoltság után,sikerülni fog kimászni a gödörből,és egy élettel teli lány fog belépni a középiskolába,de fontos,hogy ezt el is hidd!:)

Remélem tudtam segíteni,és ha szeretnél még valamit kérdezni,vagy csak beszélgetni,nyugodtan írj privit:)

14/L

2009. jún. 23. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!!

Na sikerült változtatni magadon?:)

2009. okt. 2. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:
tényleg,hogy sikerült az első év?:D összejött amit szerettél vna?
2010. aug. 7. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!