Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a baj velem, mit tegyek?

Mi a baj velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
15eves lany vagyok, gimnaziumba jarok es osztalytarsaim előtt hamar megnyiltam de félek minden nap òrakra bemenni. bennem van egy görcs, ha felszolit a tanar alig birok megszolalni, remegek, es a szájam is remeg. nemtudom mittegyek.. probalkoztam nyugtatoval titokban, mert senkinek sem merem elmondani.

2012. ápr. 21. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj pszichológushoz, minél tovább titkolod, annál rosszabb lesz.
2012. ápr. 21. 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Nincs eleg onbizalmad, es valoszinuleg attol felsz, hogy beégsz, ha felszolit a tanar, es azert kirohognek majd a tobbiek.

A nyugtato nem segit, az nem arra van. Onbizalmat meg ugy szerezhetsz, hogy akarmennyire is felsz a sulitol, nem szaladsz el

ez elol, azert is bemesz az orakra, es ha felszolit a tanar, probalod osszeszedni magad, es a leheto legjobban valaszolni.

Elsore lehet, hogy nem fog menni, de nem szabad feladni, ha majd sikerul parszor remeges nelkul valaszolnod, akkor onnantol mar nincs gond.

Aztan meg ha, ki is rohognek a tobbiek emiatt, gondolj arra ,hogy ok is csak emberek, ok se tokeletesek, es ok is hibazhatnak.

Amugy ha vki kirohog, az pont a masik butasagat bizonyitja.

2012. ápr. 22. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!