Mi történik velem? Nem érzek semmit
Semmit,abszolút semmit....szeretetet,boldogságot,utálatot.......semmit.Az együttérzés még megmaradt bennem,de tudom hogy ez is eltűnik majd
15/L
Igaza van az elsőnek, ez valószínüleg csak átmeneti.
Én azt mondom, hogy próbáld meg kihasználni.
A nők általában érzelmi döntéseket hoznak, nem képesek racionálisan gondolkodni. Ha jól értem a "problémádat", te jelenleg képes vagy érzelemmentes, objektív döntéshozatalra. Használd ki ezt az állapotot.
Én is 15 éves lány vagyok és ugyanez a helyzet. Tudok együttérezni és mérges lenni, de ezen kívül valami eszméletlen kevés érzelem szorult belém.
Én egyszerűen vidám természetű vagyok, pedig nem vagyok boldog, nevetek sok mindenen, de pl. ha kapok valamit, jól sikerül egy verseny/dolgozat stb. nem leszek tőle boldog.
Képtelen vagyok szomorú lenni, sírni valamin (volt hogy mindenki sírt, csak én nem), meghatódni. Ezek helyett is inkább marad a dühösség.
Szeretni valakit... a családomból senkit, de a fura hogy amíg minden barátnőm könnyen szerelmes lesz, én soha nem zúgtam még bele senkibe, beszélgetek srácokkal, volt pasim is, de nem éreztem semmit se iránta...
Az életem egyébként nem unalmas, mert próbálom az előnyömre fordítani, ezt a nem érzek semmit állapotot. Ha 2 érzés közül választhatsz: a dühösség és az egyszerű vidámság közül, akkor az életed is vidám, mert a szomorú érzéseket nem ismered.
Egyébként nem történt veled valami nagyobb lelki trauma 1-2 éven belül, esetleg mostanában? (velem történt, most felesleges leírni, hogy mi, de nem lehet, hogy ennek a hatása?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!