Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek lassan kezdek...

Mit tegyek lassan kezdek beleőrülni!?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok kb 164-166 cm között lehetek es 55 kg voltam mig egy csunya betegség miatt le nem fogytam 5 kg (már meggyogyultam), most meg szinte kezdek beleörűlni, bármit eszek a régi énem jut az eszembe, nem akkarok visszahizni, szuperül érzem magam igy a bőrőmbe. Az a probléma, hogy már minden megfordult a fejembe hanytatás stb..A testvéreim mind nagyon soványak és ez is tetőz... SOS...

Egy szlovákiai lány...

2012. ápr. 20. 10:17
 1/2 anonim válasza:

Akkor ismerkedj meg a paleolit táplálkozással. (zöldségek, gyümölcsök, hús, magvak). Ezektől nem hízol meg, bármennyit is eszel. A legegészségesebb táplálkozás. Persze 1-2 dolgot azért ennél is ésszel kell csinálni, pl. húsból nem szabad őrülten sokat enni, és kerüld a vörös húsokat. Ja meg a magvak egészségesek meg minden, de ha azok hízlalnak. Tanulmányozd ezeket az oldalakat: [link]

[link]

2012. ápr. 20. 13:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Már elnézést... de csak szerintem nem lehetsz túl kövér 166 cm-rel és 55 kg-mal? És csak szeirntem nem számít olyan őrült sokat az a +-5 kg?

Nem tudom elképzelni, hogy pontosan hogy nézhetsz ki, de a 166/55, ha nem optimális, akkor is simán belefér abba a kategóriába, ami szép. Legalábbis nekem sok ilyen ismerősöm van (habár nem kérdeztem meg, hány kilók...)

De biztos nem olyan komoly a helyzet, hogy hánytasd magad. Szerintem csak túlreagálod.

Javítsanak ki a férfiak, ha hülyeségeket mondtam.

(F)

2012. ápr. 20. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!